Kuinka neuloa ympyrää käyttäen “lenkkialoitusta”

 

 

 

 

 

 

 

Pyöröpuikoilla neulominen tuo tuhansittain uusia mahdollisuuksia neulomiseen. Jos nautit pyöröpuikoilla neulomisesta, etkä voisi kuvitella neulomista ilman niitä, olet varmasti pohtinut kuinka pyöröpuikoilla voi neuloa pieniä töitä, joissa ei ole tarpeeksi silmukoita peittääkseen 100% pyöröpuikosta. Tämä on juuri se, jonka aiomme opettaa tänään sinulle. Ei huolta! Aiomme nimittäin näyttää kuinka neuloa “lenkkialoitus” tekniikalla.

 

 

Tässä tekniikassa käytämme koon 8mm pyöröpuikkoa ja lankaa hieno villa valikoimastamme.

 

Ennen kuin aloitat, sinun täytyy osata kuinka silmukoita luodaan, neulotaan oikein ja neulotaan nurin, pyöröpuikkoa käyttäen.

Aloittaaksesi, sinun täytyy luoda tarvittava silmukka määrä pyöröpuikolle, samalla tavalla kuin tavalliselle neulontapuikolle. Suosittelemme, että merkkaat kierroksen alkamiskohdan ja puolivälin, jotta sinun on helpompi jakaa silmukat puikon päätyihin. Voit käyttää ylimääräisiä langanpätkiä merkataksesi puolivälin. Kun olet tehnyt tämän, voit poistaa merkin ja jättää jäljelle ainoastaan merkin, joka ilmoittaa rivin alkamiskohdan.

 

 

Seuraavassa videossa neuvomme, kuinka voit neuloa pienempiä projekteja “lenkkialoitus” tekniikalla:

 

 

On täysin tavallista, että rivin alussa silmukat näyttävät väljemmiltä kuin kierroksen keskellä, mutta älä huoli! Kuten jo mainittu, tämä on täysin normaalia ja mitä enemmän kierroksia neulot, sitä huomaamattomaksi tämä muuttuu. Ehkäistäksesi ja korjataksesi tämän, tuo silmukka aivan puikon kärkeen ja kiristä lanka ennen kuin neulot silmukan.

 

Toivottavasti nautit tästä postauksesta ja kannustamme sinua harjoittelemaan kyseistä tekniikkaa, joka avaa uusia mahdollisuuksia ympyrässä neulomiselle. Toivomme, että jaat kuvia tämän tekniikan työvaiheista ja valmiista töistäsi sosiaalisessa mediassa, käyttäen häshtägiä #weareknitters.

 

 

Tässä postauksessa opetamme sinulle, kuinka neuloa pieniä töitä pitkällä pyöröpuikolla, “lenkkialoitus” tekniikkaa käyttäen. Mikään ei voi enään pysäyttää sinua, sillä voit neuloa villapaitoja, hattuja ja pieniä töitä samoilla puikoilla. Tässä esimerkissä käytämme koon 8mm pyöröpuikkoa ja hieno villa lankaa.