Kuinka neuloa yksi silmukka kaksi kertaa

Total
0
Shares
Imagen: foto-1


Rakastamme neuloa omat vaatteemme, se on meille todellinen pakkomielle. Joskus neulominen saattaa kuitenkin aiheuttaa päänvaivaa, kuten silmukoiden lisääminen eri tilanteissa, tai kun ohjeessa ilmoitetaan “neulo 1 silmukka kaksi kertaa”. Nämä tilanteet saattavat herättää kysymyksen: miten minun on tarkoitus neuloa sama silmukka kaksi kertaa? Tänään aiomme näyttää kuinka yhden silmukan voi neuloa kaksi kertaa eri tekniikoita käyttäen.

Imagen: foto-2


Tässä ohjeessa olemme käyttäneet koon 8 mm neulontapuikkoja, sekä valikoimamme Petite Villalankaa.

Tässä työssä sinun tulee osata seuraavat tekniikat:

Imagen: foto-3


1. Neulo sama silmukka kaksi kertaa: neulo yksi tavallinen oikea silmukka ja toisella kerralla neulo oikea silmukka takalenkin kautta (ristiin).

Voit lisätä oikeita sekä nurjia silmukoita tällä tekniikalla. Käytä tätä tekniikkaa kun sinun tulee lisätä silmukoita oikeiden silmukoiden väliin. Lisätäksesi silmukoita tällä tekniikalla, neulo ensimmäinen silmukka oikein pudottamatta silmukkaa vasemman käden puikolta. Neulo sama silmukka uudelleen takalenkin kautta ja pudota silmukka vasemman käden puikolta. Olet nyt neulonut saman silmukan kaksi kertaa. Näet kuinka tämä vaihe tehdään alapuolen videolla:

Imagen: foto-4


1. Neulo sama silmukka kaksi kertaa nurin: neulo yksi tavallinen nurja silmukka ja toisella kerralla neulo silmukka nurin takalenkin kautta (ristiin).

Tätä tekniikkaa käytetään usein kun silmukoita lisätään kahden nurjan silmukan väliin. Aivan kuten aikaisemmin, sinun tulee neuloa sama silmukka kaksi kertaa ennen kuin tiputat silmukan pois vasemman käden puikolta. Tällä kertaa, sinun tulee ensin neuloa silmukka tavallisesti nurin, ja toisella kerralla nurin takalenkin kautta. Voit katsoa alapuolen videosta kuinka tämä tehdään.

Imagen: foto-5


3. Neulo sama silmukka kaksi kertaa: neulo 1 oikein, neulo 1 nurin.

Tätä tekniikkaa käytetään neuleissa, joissa silmukat vaihtuvat, kuten joustinneule tai helmineule. Aivan kuten edellisissäkin tekniikoissa, sinun tulee ensin neuloa silmukka tavallisesti pudottamatta silmukkaa puikolta. Seuraavalla kerralla neulot silmukan tavallisesti nurin. Voit katsoa alapuolen videosta kuinka tämä tehdään:

Imagen: foto-6


4. Neulo sama silmukka kaksi kertaa: neulo 1 nurin, neulo 1 oikein.

Tätä tekniikkaa käytetään samoissa tilanteissa kuin edellistä tekniikkaa, eli kun silmukat vaihtuvat, tässä tapauksessa nurjasta silmukasta oikeaan silmukkaan. Tässä tekniikassa sinun tulee ensin neuloa silmukka nurin, pudottamatta silmukkaa puikolta ja sen jälkeen neuloa sama silmukka tavallisesti oikein. Voit katsoa alapuolen videosta kuinka tämä tehdään:

Saman silmukan neulominen kaksi kertaa ei ole vaikeaa, vai mitä? Toivottavasti tästä ohjeesta oli apua tulevissa töissäsi. Jaathan kuvia töistäsi sosiaalisessa mediassa käyttäen häshtägiä #WeAreKnitters. Ensi kertaan!

You May Also Like

Miten neulotaan pyörönä?

  Oletko koskaan haaveillut neulovasi työn, jota ei tarvitse lopuksi ommella yhteen? Tänään opetamme sinulle uuden tekniikan: neulominen pyörönä. Se on hyvin monipuolinen tekniikka, jolla voit neulo villapaidan alusta loppuun…
View Post

Kuinka päätellä islantilaisittain

Käytämme We are knitters valikoiman Pima puuvillaa värissä khaki ja koon 8 neulontapuikkoja. Neulomamme mallitilkku on 2 x 2 joustinneuletta. Se on tehty 2 silmukkaa oikein, 2 silmukkaa nurin tekniikalla,…
View Post

Kuinka neuloa valepatentti joustinneuletta

  Jos joku neulepinta on täydellinen lämpimään talvihuiviin, niin se on valepatentti joustinneule. Se on käännettävä ja se luo paksun, lämpimän neulepinnan. Lisää vielä hapsut huiviin, niin sinulla on korttelin…
View Post

Kuinka luoda joustinneule silmukoita

Olen Anika @annidestages, ja Instagram tililläni jaan kuvia neulontatöistäni, sekä tämän hetkisistä inspiraationi lähteistä. Opin neulomaan kaksi ja puoli vuotta sitten ja Instagramissa pystyn yhdistämään kaksi intohimoani: neulomisen ja valokuvaamisen.…
View Post

Kuinka tehdä nuoli-pitsineuletta

Tehdäksesi tätä neuletta, sinun pitää osata seuraavat tekniikat: Silmukoiden luominen Nurin neulominen Oikein neulominen Langankierto Ylivetokavennus Kahden silmukan neulominen yhteen Kaksinkertainen ylivetokavennus Tehdäksesi tätä neuletta, sinun pitää luoda 10 jaollinen…
View Post