Kuinka luoda joustinneule silmukoita

Total
2
Shares

Olen Anika @annidestages, ja Instagram tililläni jaan kuvia neulontatöistäni, sekä tämän hetkisistä inspiraationi lähteistä. Opin neulomaan kaksi ja puoli vuotta sitten ja Instagramissa pystyn yhdistämään kaksi intohimoani: neulomisen ja valokuvaamisen.

Pidän eniten nopeista projekteista, minkä takia olen neulonut useita pipoja. Näissä projekteissa on yksi erittäin tärkeä asia: joustava aloitus reuna. Näytän nyt sinulle kuinka se tehdään.

Kuinka luoda joustinneule silmukoita

Joustinneule silmukoiden luominen on erittäin hyödyllistä silloin kun neulot pipoja, sekä muita töitä 1×1 joustinneuleella. Tämä lisää työsi joustavuutta ja on samalla erittäin yksinkertaista:

Hienovilla ja koon 8 mm neulontapuikot ovat ihanteelliset, kun harjoittelet joustinneule silmukoiden luomista. Sinun tulee osata seuraava tekniikka:following technique:

Silmukoiden luominen

Aloita neulomatta nostetulla silmukalla, muodostaaksesi ensimmäisen silmukan.

Aseta peukalo ja etusormi kahden langansäikeen väliin ja nappaa langasta kiinni pikkusormella ja nimettömällä.

Ensiksi, luo oikea silmukka. Vie puikko edessäolevan langan ali ja sitten takanaolevan langan ympäri . Seuraavaksi, vie puikko taakse, kulkien etummaisen langan ali. Olet nyt luonut ensimmäisen joustinneule silmukan.

Seuraavaksi, luo nurja silmukka. Tehdäksesi tämän, vie puikko molempien lankojen takakautta , etummaisen langan yli ja takimmaisen langan ali keskikohtaa kohden . Olet nyt luonut toisen joustinneule silmukan.

Tehdäksesi aloitusreunan joustinneuleella, vuorottele luomalla yksi silmukka oikein ja silmukka nurin, kunnes olet luonut tarvittavan määrän silmukoita. Sinun tulee luoda viimeinen silmukka normaalisti, jotta silmukat eivät purkaudu puikolta. Nyt voit aloittaa työsi neulomisen. Toivottavasti siitä tulee hauskaa!

Mitä mieltä olet joustinneule silmukoiden luomisesta? Näytä meille työsi käyttämällä hashtagiä #weareknitters.

Kuvaus:

Tämän postauksen avulla opit kuinka luoda joustinneule silmukoita. Työn aloittaminen luomalla joustinneule silmukoita on erittäin käytännöllistä kaikissa töissä, jotka alkavat resoreista tai alkavat muuten vain joustinneuleella.

You May Also Like

Miten neulotaan pyörönä?

  Oletko koskaan haaveillut neulovasi työn, jota ei tarvitse lopuksi ommella yhteen? Tänään opetamme sinulle uuden tekniikan: neulominen pyörönä. Se on hyvin monipuolinen tekniikka, jolla voit neulo villapaidan alusta loppuun…
View Post

Kuinka neuloa yksi silmukka kaksi kertaa

Rakastamme neuloa omat vaatteemme, se on meille todellinen pakkomielle. Joskus neulominen saattaa kuitenkin aiheuttaa päänvaivaa, kuten silmukoiden lisääminen eri tilanteissa, tai kun ohjeessa ilmoitetaan “neulo 1 silmukka kaksi kertaa”. Nämä…
View Post

Kuinka päätellä islantilaisittain

Käytämme We are knitters valikoiman Pima puuvillaa värissä khaki ja koon 8 neulontapuikkoja. Neulomamme mallitilkku on 2 x 2 joustinneuletta. Se on tehty 2 silmukkaa oikein, 2 silmukkaa nurin tekniikalla,…
View Post

Kuinka neuloa valepatentti joustinneuletta

  Jos joku neulepinta on täydellinen lämpimään talvihuiviin, niin se on valepatentti joustinneule. Se on käännettävä ja se luo paksun, lämpimän neulepinnan. Lisää vielä hapsut huiviin, niin sinulla on korttelin…
View Post

Kuinka neuloa Seersucker mallia

Joskus kun suunnittelemme neulomistyötä, emme halua käyttää mitään vaikeaa mallia, joten valitsemme yksinkertaisen mallin. Tässä tutoriaalissa näytämme vaihe vaiheelta, miten neulotaan seersucker mallia, jossa pinta muodostuu salmiakkikuviosta tai timanteista. Tämä…
View Post