Kuinka neuloa konttineuletta. Osa 3: toisen kerroksen neliöt

Total
1
Shares

 

Kuva: kuva-1

Aloitetaan kolmas osa konttineuleen ohjeesta. Tähän mennessä olet jo luultavasti ihan koukussa tähän tekniikkaan. On mahtavaa nähdä, kuinka jokainen neliö muodostuu neuleeseen. Selitämme, miten toisen kerroksen neliöt neulotaan, tämä osio etenee hieman nopeammin kuin ensimmäinen osa, koska ainakin aluksi, neliöt neulotaan samalla tavalla.

Kuva: kuva-2

Käytimme tässä vaihe vaiheelta etenevässä ohjeessa 8mm puikkoja ja merinovillaamme

Ennen aloittamista, tarkista lista tekniikoista, jotka sinun tulisi osata:

  • Oikein neulominen
  • Nurin neulominen
  • Lyhyet kerrokset
  • Neulo kaksi silmukkaa nurin yhteen
  • Silmukoiden poimiminen nurin

Muista, että teemme ohjeessa neuletta kuudella jaollisella silmukkamäärällä, mutta voit tehdä oman neuleesi millä silmukkamäärällä haluat ?

Katsoessasi 2 osan viimeistä vaihetta (ensimmäinen neliökerros), puikkomme näyttävät samalta kuin alla olevassa kuvassa: työn nurjapuoli on sinua kohti, yksi silmukka on oikealla puikolla sen jälkeen, kun olet tehnyt vasemman kolmion, ja loput silmukat ovat vasemman käden puikolla. Jatketaan siitä ?

Kuva: kuva-3

Kerroksen ensimmäinen neliö

Käyttäen oikean käden puikkoa, poimi kuusi silmukkaa nurin kolmion sivusta (1 silmukka joka toiselta kerrokselta). Käännä työ.

Nyt jatkamme seuraavasti:

Krs 1 (oikea puoli): neulo 6 oikein, käännä työ.

Krs 2 (nurja puoli): neulo 5 nurin, neulo 2 nurin yhteen. Käännä työ.

Toista kerroksia 1 ja 2 kunnes olet saanut neulottua tämän ryhmän silmukat tai kunnes neliössä ei ole enää silmukoita jäljellä.

Kuva: kuva-4

Kerroksen muut neliöt

Kun olet tämän osion, jatkamme kerroksen muiden neliöiden kanssa. Ne neulotaan samalla tavalla kuin ensimmäinenkin, mutta viiden silmukan sijaan poimimme kolmion kyljestä kuusi silmukkaa. Ensimmäistä neliötä varten poimimme vain viisi silmukkaa, koska puikolla oli jo yksi silmukka. Näet sen alla olevalla videolla sekä ohjeissa.

 

Käyttäen oikean käden puikkoa, poimi kuusi silmukkaa nurin kolmion sivusta (1 silmukka joka toiselta kerrokselta). Käännä työ.

Krs 1 (oikea puoli): neulo 6 silmukkaa oikein, käännä työ.

Krs 2 (nurja puoli): neulo 5 silmukkaa nurin, neulo 2 silmukkaa nurin yhteen. Käännä työ.

Toista näitä vaiheita neuloen tarvittava määrä neliöitä. Esimerkissämme teimme neljä neliötä.

Kuva: kuva-5

Toivottavasti pidit tästä ohjeistuksesta, kuinka konttineuletta neulotaan. Jäljellä on enää yksi vaihe ja haluaisimme nähdä töitäsi, joissa käytät tätä tekniikkaa. Jaa kuvasi hashtagilla #weareknitters. Seuraavaan kertaan!

You May Also Like

Miten neulotaan pyörönä?

  Oletko koskaan haaveillut neulovasi työn, jota ei tarvitse lopuksi ommella yhteen? Tänään opetamme sinulle uuden tekniikan: neulominen pyörönä. Se on hyvin monipuolinen tekniikka, jolla voit neulo villapaidan alusta loppuun…
View Post

Kuinka neuloa yksi silmukka kaksi kertaa

Rakastamme neuloa omat vaatteemme, se on meille todellinen pakkomielle. Joskus neulominen saattaa kuitenkin aiheuttaa päänvaivaa, kuten silmukoiden lisääminen eri tilanteissa, tai kun ohjeessa ilmoitetaan “neulo 1 silmukka kaksi kertaa”. Nämä…
View Post

Kuinka päätellä islantilaisittain

Käytämme We are knitters valikoiman Pima puuvillaa värissä khaki ja koon 8 neulontapuikkoja. Neulomamme mallitilkku on 2 x 2 joustinneuletta. Se on tehty 2 silmukkaa oikein, 2 silmukkaa nurin tekniikalla,…
View Post

Kuinka neuloa valepatentti joustinneuletta

  Jos joku neulepinta on täydellinen lämpimään talvihuiviin, niin se on valepatentti joustinneule. Se on käännettävä ja se luo paksun, lämpimän neulepinnan. Lisää vielä hapsut huiviin, niin sinulla on korttelin…
View Post

Kuinka luoda joustinneule silmukoita

Olen Anika @annidestages, ja Instagram tililläni jaan kuvia neulontatöistäni, sekä tämän hetkisistä inspiraationi lähteistä. Opin neulomaan kaksi ja puoli vuotta sitten ja Instagramissa pystyn yhdistämään kaksi intohimoani: neulomisen ja valokuvaamisen.…
View Post