Kuinka neuloa fleur-de-lis mallia

 

Neulo tätä kaksiväristä mallia kanssamme! fleur-de-lis mallia voidaan käyttää monissa malleissa ja voit lisätä sen mihin tahansa sileänä neuleena neulottuun asuun. Sitä on helppo tehdä ja saat samalla harjoitella kirjoneuleen neulomista ja lankojen kuljettamista työn nurjalla puolella.

Tarvitset vain puikot ja kahta väriä the Petit Wool lankaa ja videomme:


Silmukoita 6:lla jaollinen määrä + 3 silmukkaa. Ei käänteinen.

 

Muista, että kontrastiväri, väri B (meidän esimerkissämme valkoinen villa), pitää aina olla päävärin, väri A, yläpuolella, kun vaihdat väriä.

 

Krs 1: neulo 3 silmukkaa oikein värillä A. *Vaihda väriin B ja neulo 1 oikein, vaihda väriin A ja neulo 5 silmukkaa oikein*. Toista * – * kerroksen loppuun.

Krs 2: neulo 1 nurin värillä B. *Vaihda väriin A ja neulo 3 silmukkaa nurin, vaihda väriin B ja neulo 3 silmukkaa nurin*. Toista * – * kunnes jäljellä on 2 silmukkaa, neulo 2 silmukkaa nurin värillä A.

 

Krs 3: toista kerros 1.

 

Krs 4: neulo 2 silmukkaa nurin värillä A. *Vaihda väriin B ja neulo 1 silmukka nurin, vaihda väriin A ja neulo 5 nurin*. Toista * – * kunnes jäljellä on 1 silmukka ja neulo 1 silmukka nurin värillä B.

Krs 5: neulo 2 silmukkaa oikein värillä B. *Vaihda väriin A ja neulo 3 silmukkaa oikein, vaihda väriin B ja neulo 3 oikein*. Toista * – * kunnes jäljellä on 1 silmukka, neulo 1 silmukka oikein värillä A.

Krs 6: toista kerros 4.

 

Toista näitä 6 kerrosta, kunnes työsi on haluamasi pituinen.

 

Tämä malli luo pieniä kukkasia työhösi, joita voit muutella käyttämällä eri värejä. Anna tälle mallille mahdollisuus, äläkä unohda jakaa somessa edistymistäsi käyttämällä hashtagia #weareknitters.