SPIKE SILMUKKA

Total
1
Shares

foto Inicio

Jos sinulla on jo hallinnassa virkkaamisen perussilmukat ja kaipaat hieman uutta haastetta, on tämä ohje sinua varten. Spike silmukka on hauska ja helppo tapa antaa töillesi lisäilmetta, sekä lisätä eri värejä työhön.

foto 1

Tarvitset tämän työn tekemiseen: koon 5 mm virkkuukoukkua, sekä Pima Puuvillaa eri väreissä.

Tämä silmukka on hauska ja helppo. Tehdäksesi kyseistä silmukkaa, sinun täytyy osata ainoastaan seuraavat tekniikat:

Aloita työ virkkaamalla 6:lla kerrannainen määrä silmukoita + 2 ylimääräistä silmukkaa.

foto 2

Krs:t 1 – 6: virkkaa kaikki silmukat kiinteinä silmukoina.

                                               foto 3

Krs 7: sen jälkeen kun olet neulonut 6 kerrosta, vaihda väriä aloittaaksesi pitkien kiinteiden silmukoiden neulomisen. Virkkaa ketjusilmukka uudella värillä ja aloita pitkien kiinteiden silmukoiden neulominen.

foto 4

1. Aseta koukku seuraavaan silmukkaan ja virkkaa tavallisesti kiinteä silmukka.

foto 5

2. Virkataksesti seuraavan silmukan, laske kaksi kerrosta alas ja aseta koukku silmukkaan virkataksesi kiinteän silmukan tähän silmukkaan.

 foto 6

3. Tehdäksesi kolmannen silmukan, laske kolme kerrosta alaspäin ja aseta koukku silmukkaan virkataksesi tavallisen kiinteän silmukan.

4. Jatka virkkaamista samalla tavalla tehdäksesi seuraavat 3 silmukkaa, laskemalla 4, 5 ja 6 kerrosta alaspäin.

foto 7

Kun olet virkannut 6 silmukkaa, toista vaiheita 1 – 4, kunnes jäljellä on vain 1 silmukka ja virkkaa se tavallisesti kiinteänä silmukkana.

 foto 8

Krs:t 8 – 13: virkkaa kaikki silmukat kiinteillä silmukoilla.

foto 9

Krs 14: vaihda väriä ja toista kerrokset 7 – 13.

 foto 10

Käytimme tässä tutorialissa kolmea eri väriä, jotta värien kontrasti tuo spike silmukan esille mahdollisimman selvästi. Kun hallitset tämän tekniikan, voit kuitenkin käyttää niin montaa väriä kuin haluat, jättää väliin enemmän tai vähemmän kerroksia, tai jopa yhdistää tätä tekniikkaa eri koristesilmukoiden kanssa. Vain taivas on rajana!

Käytä mielikuvitusta luodessasi uskomattomia töitä ja jaat kuvia muiden nähtäväksi!

Haluaisimme nähdä kuvia luomuksistasi sosiaalisessa mediassa, häshtägillä #WeAreKnitters.

You May Also Like

Kuinka virkata 3 pylvästä yhteen

Yksi virkkaamisen uskomaton puoli on se, että kun osaamme virkkauksen perusteet, voimme yhdistellä eri tekniikoita luodaksemme erilaista tekstuuria ja kuvioita töihin… Yksi käytetyimmistä tekniikoista, jonka avulla luodaan uskomatonta kuviota on…
View Post

Kuinka virkata kukallinen reunus

    Virkkaamalla on helppoa luoda eri tyylisiä reunoja, joiden avulla työlle saa annettua täysin uuden ja uniikin ilmeen. Tässä postauksessa, opetamme kuinka voit virkata kukallisia reunoja huiveihin, liinoihin tai…
View Post

Kuinka virkata ympyrässä

    Oletko nähnyt suosittuja isoäidinneliöitä ja rakastunut niiden väreihin ja muotoon. Entäs kesäisiä puuvillasta tehtyjä käsilaukkuja, jotka kulkevat koko kesän mukana, rannoilta metsiin. Tai kuinkas olisi ihastuttavat baskerit ja…
View Post

Virkattujen kappaleiden liittäminen

Kappaleiden liittäminen yhteen aiheuttaa pientä paniikkia toisinaan, etenkin jos kyse on virkatuista kappaleista. Meitä vaivaa aina se, että jos saumasta ei tulekaan huomaamatonta tai se ei sovi työhön. Tänään näytämme…
View Post