Kuinka virkata 3 pylvästä yhteen

Total
0
Shares

Yksi virkkaamisen uskomaton puoli on se, että kun osaamme virkkauksen perusteet, voimme yhdistellä eri tekniikoita luodaksemme erilaista tekstuuria ja kuvioita töihin… Yksi käytetyimmistä tekniikoista, jonka avulla luodaan uskomatonta kuviota on kolmen pylvään virkkaaminen yhteen. Tässä esimerkissä käytämme harmaan sävyistä Pima puuvillaa ja koon 5mm virkkuukoukkua.

 

Idea on se, että jos virkkaat silmukoita yhteen, ne vähentyvät. Kuitenkin, jos työstät kolme silmukkaa samaan silmukkaan, muodostat kolmiomaisen muodon, jota voit käyttää kukkakuvion terälehtien tai pitsi tekstuurin luomiseen. Tutustumme tekniikkaan tarkemmin, jonka jälkeen voit käyttää sitä omissa luomuksissasi.

Virkataksesi kolme silmukkaa yhteen, sinun tulee ensin tehdä langankierto.

Aseta koukku ohjeen ilmoittamaan silmukkaan. Tee langankierto uudelleen ja vedä koukku silmukan läpi. Koukullasi tulisi nyt olla kolme langansäiettä.

*Tee langankierto ja vedä koukku kahden ensimmäisen, koukulla olevan langansäikeen läpi.*

Koukullasi tulisi nyt olla kaksi langansäiettä.

Tee langankierto uudelleen ja asta koukku seuraavalle silmukalle, tee langankierto ja vedä koukku silmukan läpi. Koukullasi tulisi nyt olla neljä langansäiettä.

Toista kohdasta * kohtaan *. Sinulla tulisi nyt olla kolme langansäiettä koukullasi.

Tee langankierto uudelleen ja aseta koukku seuraavalle silmukalle, tee langankierto ja vedä koukku silmukan läpi. Koukullasi tulisi nyt olla viisi langansäiettä.

Toista kohdasta * kohtaan *. Sinulla tulisi nyt olla neljä langansäiettä koukullasi.

Tee langankierto uudelleen ja vedä koukku jäljellä olevien langansäikeiden läpi. Nyt olet virkannut 3 pylvästä yhteen.

Tätä samaa tekniikkaa voi käyttää virkatakseen 2, 3 tai 4 silmukkaa yhteen. Tämän tekniikan juju on se, että silmukat virkataan puoleenväliin saakka ja lopulta kaikki virkataan yhteen, kuin ne olisi yksi silmukka. Tämä luo kolmiomaisen muodon työhön, jota voidaan käyttää silmukoiden vähentämiseen. Voit käyttää tätä tekniikka myös luodaksesi kukkakuvion terälehtiä, jolloin kaikki silmukat virkataan samaan silmukkaan.

Toivottavasti opit tämän tekniikan ja käytät sitä töissäsi. Muistathan ottaa kuvia luomuksistasi ja jakaa ne sosiaalisessa mediassa käyttäen häshtägiä #weareknitters.

You May Also Like

Kuinka virkata ympyrässä

    Oletko nähnyt suosittuja isoäidinneliöitä ja rakastunut niiden väreihin ja muotoon. Entäs kesäisiä puuvillasta tehtyjä käsilaukkuja, jotka kulkevat koko kesän mukana, rannoilta metsiin. Tai kuinkas olisi ihastuttavat baskerit ja…
View Post

Virkattujen kappaleiden liittäminen

Kappaleiden liittäminen yhteen aiheuttaa pientä paniikkia toisinaan, etenkin jos kyse on virkatuista kappaleista. Meitä vaivaa aina se, että jos saumasta ei tulekaan huomaamatonta tai se ei sovi työhön. Tänään näytämme…
View Post