Kuinka virkata simpukka kuosia

Total
1
Shares


Imagen: foto-1


On ihana huomata, kuinka yksinkertaisilla silmukoilla saa aikaan uskomattoman kauniita kuvioita ja tekstuuria. Tässä vaihe-vaiheelta ohjeessa näytämme, kuinka virkataan simpukka tekstuuria. Tämä aaltoileva kuosi tuon merellisen ilmeen työllesi, mikä sopii täydellisesti koristamaan talvisia neuletöitä.

Imagen: foto-2


Tässä tutorialissa olemme käyttänee koon 7mm virkkuukoukkua, sekä Hienovillaa.

Ennen kuin aloitat, on tärkeää, että hallitset seuraavat tekniikat:

Imagen: foto-3


Virkataksesi tätä silmukkaa, sinun tulee ensin tehdä silmukoiden perusta. Luo haluamasi määrä ketjusilmukoita, ottaen huomioon, että ketjusilmukoiden määrän tulee olla kerrannainen 6:lla + 1 ylimääräinen ketjusilmukka.

Imagen: foto-4


Krs:t 1 ja 2: virkkaa koko kerros kiinteillä silmukoilla. Kun saavut kerroksen loppuun, virkkaa 1 ketjusilmukka, aloittaaksesi uuden kerroksen.

Krs 3: aloita kerros virkkamalla 1 kiinteän silmukan. Seuraavaksi teemme simpukan.

Imagen: foto-5


*Aloitat simpukan aina viimeisestä virkkaamastasi silmukasta.

Imagen: foto-6


Virkkaa 3 ketjusilmukkaa.

Imagen: foto-7


Seuraavaksi, virkkaa 4 pylvästä, mutta älä sulje niitä (jätä välistä pylväs silmukan viimeinen vaihe).

Imagen: foto-8


Kun virkkaat neljännen pylvään, sulje silmukat yhteen kaikilla koukulla olevilla pylväillä.

Imagen: foto-9


Jätä välistä 3 silmukkaa, virkkaa 3 kiinteää silmukkaa.

Imagen: foto-10


Toista kohdasta * kohtaan *, kerroksen loppuun asti.

Virkkaa 1 ketjusilmukka, jatkaaksesi seuraavalle kerrokselle.

Imagen: foto-11


Krs:t 4, 5, ja 6: Virkkaa koko kerros kiinteillä silmukoilla. Virkkaa ketjusilmukka kerroksen loppuun, jatkaaksesi seuraavalle silmukalle.

Imagen: foto-12


Krs 7:  virkkaa 4 kiinteää silmukkaa, *tee simpukka: virkkaa 3 ketjusilmukkaa, tee 4 pylvästä, sulkemalla ne yhteen, jätä väliin 3 silmukkaa, virkkaa 3 kiinteää silmukkaa*. Toista kohdasta * kohtaan *, kerroksen loppuun asti. Virkkaa 1 ketjusilmukka jatkaaksesi seuraavalle kerrokselle.

Imagen: foto-13


Krs:t 8, 9, ja 10: Virkkaa koko kerros kiinteää silmukkaa. Virkkaa ketjusilmukka kerroksen loppuun, jotta voit siirtyä seuraavalle kerrokselle.

Imagen: foto-14


Nyt sinun tulee vain toistaa kerroksia 3 – 10, kunnes työsi on haluamasi pituinen.

Toivottavasti tästä vaihe-vaiheelta ohjeesta oli sinulle apua. Jos haluat, että työn tekstuuri tulee selkeämmin esille, sinun täytyy vain vaihtaa langan kokoa ja huomaat kuinka työn tekstuuri muuttuu selkeämmäksi. Muistathan jakaa kuvia töistäsi sosiaalisessa mediassa, käyttäen häshtägiä #weareknitters. Rakastamme nähdä kuvia töistäsi.

You May Also Like

Kuinka virkata 3 pylvästä yhteen

Yksi virkkaamisen uskomaton puoli on se, että kun osaamme virkkauksen perusteet, voimme yhdistellä eri tekniikoita luodaksemme erilaista tekstuuria ja kuvioita töihin… Yksi käytetyimmistä tekniikoista, jonka avulla luodaan uskomatonta kuviota on…
View Post

Kuinka virkata ympyrässä

    Oletko nähnyt suosittuja isoäidinneliöitä ja rakastunut niiden väreihin ja muotoon. Entäs kesäisiä puuvillasta tehtyjä käsilaukkuja, jotka kulkevat koko kesän mukana, rannoilta metsiin. Tai kuinkas olisi ihastuttavat baskerit ja…
View Post

Virkattujen kappaleiden liittäminen

Kappaleiden liittäminen yhteen aiheuttaa pientä paniikkia toisinaan, etenkin jos kyse on virkatuista kappaleista. Meitä vaivaa aina se, että jos saumasta ei tulekaan huomaamatonta tai se ei sovi työhön. Tänään näytämme…
View Post