Kuinka virkata Salomonin solmusilmukkaa

Total
0
Shares

Tänään opetamme sinulle, kuinka tehdä tätä virkkauksen klassikkoa. Salomonin solmusilmukka luo upean timanttimaisen pitsikuvion, joka perustuu kiinteisiin- ja ketjusilmukoihin. Se on helppo tapa luoda jotain upeaa vain pienellä määrällä lankaa.

 

Näin onnistut:

 

Rivi 1: tee vetosolmu ja 1 ketjusilmukka. Tee toinen ketjusilmukka ja venytä lenkki noin 2 cm mittaiseksi. Poimi lanka ja tuo se venytetyn lenkin läpi, tee perään 1 kiinteä silmukka kiertäen lenkin taakse jäävän langan alakautta. Olet nyt tehnyt ensimmäisen Salomonin solmusilmukan. Toista sama, kunnes olet saavuttanut halutun leveyden. Muista, että sinun tulee tehdä aina parillinen määrä silmukoita.

 

Rivi 2: laske 4 venytettyä lenkkiä ja aseta koukku viidenteen Salomonin solmusilmukkaan. *Virkkaa 1 kiinteä silmukka ja venytä sen lenkki noin 2 cm mittaiseksi. Tee 2 Salomonin solmusilmukkaa ja aseta koukku ensimmäisen rivin toiseen Salomonin solmusilmukkaan*. Virkkaa toistaen kohdasta * kohtaan *, rivin loppuun saakka.

 

Rivi 3: tee 3 Salomonin solmusilmukkaa. Käännä työ ympäri ja tee 1 kiinteä silmukka edellisen rivin toiseen Salomonin solmusilmukkaan. *Tee 2 Salomonin solmusilmukkaa ja 1 kiinteä silmukka edellisen rivin vapaaseen Salomonin solmusilmukkaan*. Virkkaa toistaen kohdasta * kohtaan *, rivin loppuun saakka.

 

 

 

Toista riviä 3, kunnes olet saavuttanut halutun pituuden.

 

 

Tämä on, kuinka virkkaamme tämän kauniin pitsikuvion, joka sopii täydellisesti huiveihin ja kesälaukkuihin. Käytettävästä materialista riippuen, voi tälle perinteiselle silmukalle antaa modernin ilmeen. Tällä silmukka tyylillä voit tehdä myös marcame tyyppisen työn.

 

Kuten aina, kannustamme sinua jakamaan luomuksesi Instagramissa, käyttäen tägiä #weareknitters. Rakastamme nähdä mihin sinä olet käyttänyt Salomonin solmusilmukkaa.

 

You May Also Like

Kuinka virkata 3 pylvästä yhteen

Yksi virkkaamisen uskomaton puoli on se, että kun osaamme virkkauksen perusteet, voimme yhdistellä eri tekniikoita luodaksemme erilaista tekstuuria ja kuvioita töihin… Yksi käytetyimmistä tekniikoista, jonka avulla luodaan uskomatonta kuviota on…
View Post

Kuinka virkata ympyrässä

    Oletko nähnyt suosittuja isoäidinneliöitä ja rakastunut niiden väreihin ja muotoon. Entäs kesäisiä puuvillasta tehtyjä käsilaukkuja, jotka kulkevat koko kesän mukana, rannoilta metsiin. Tai kuinkas olisi ihastuttavat baskerit ja…
View Post

Virkattujen kappaleiden liittäminen

Kappaleiden liittäminen yhteen aiheuttaa pientä paniikkia toisinaan, etenkin jos kyse on virkatuista kappaleista. Meitä vaivaa aina se, että jos saumasta ei tulekaan huomaamatonta tai se ei sovi työhön. Tänään näytämme…
View Post