Kuinka virkata kukallinen reunus

Total
2
Shares

 

 

Virkkaamalla on helppoa luoda eri tyylisiä reunoja, joiden avulla työlle saa annettua täysin uuden ja uniikin ilmeen. Tässä postauksessa, opetamme kuinka voit virkata kukallisia reunoja huiveihin, liinoihin tai jopa sisustus koreihin. Käytämme työssä lohen väristä Pima puuvillaa ja 5 mm kokoista virkkuukoukkua.

 

 

 

Tämä on vaikeusasteella keskitason silmukka. Tehdäksesi tämän työn, tulet tarvitsemaan seuraavia silmukka tyyppejä:

 

 

Älä huoli jos kyseiset silmukat eivät ole sinulle tuttuja. We Are Knitters nettisivuiltamme löydät tutorial videoita moniin silmukka tyyppeihin.

 

Tämä reunus virkataan kahdessa rivissä. Kun olet lopettanut työn, johon haluat

lisätä reunuksen, virkkaa rivit 1 ja 2 seuraavasti  (jotta silmukat menevät yhteen siististi, suosittelemme että työ on kerrannainen kuudella):

 

Rivi 1: liitä lanka tekemällä piilosilmukka ensimmäiseen silmukkaan. *Tee 5 ketjusilmukkaa, jätä 2 silmukka virkkaamatta ja virkkaa 1 kiinteä silmukka. * Toista kohdasta * kohtaan *, rivin loppuun asti.

 

 

Rivi 2: *Tee 3 ketjusilmukkaa ja virkkaa 1 kiinteä silmukka seuraavaan aukkoon, joka on muodostunut edellisen rivin ketjusilmukoista.

 

Tee 4 ketjusilmukkaa, virkkaa kiinteän silmukan pohjaan 3 pylvästä yhteen. Olet nyt tehnyt kukas ensimmäisen terälehden.

 

 

Tee 5 ketjusilmukkaa ja vedä koukku ulos ketjusilmukasta. Aseta koukku kolmen yhteen virkatun pylvään yläpuolella olevaan aukkoon ja aseta viimeinen ketjusilmukka takaisin koukulle. Sulje silmukat yhteen piilosilmukalla niin, että ne muodostavat ympyrän.

 

 

Teet kukan terälehdet tämän ympyrän sisälle. Tehdäksesi terälehdet, **Tee 3 ketjusilmukkaa, virkkaa 2 pylvästä yhteen, tee 3 ketjusilmukkaa ja 1 piilosilmukka. **Toista kohdasta ** kohtaan ** vielä 2 kertaa.

 

 

Sinulla tulisi olla nyt 4 terälehteä. Tehdäksesi viidennen terälehden, tee 3 ketjusilmukkaa ja virkkaa 3 pylvästä yhteen. Virkkaa 1 kiinteä silmukka edellisen rivin ketjusilmukoiden muodostamaan aukkoon. *

 

 

Tehdäksesi loput kukat, toista kohdasta * kohtaan *, rivin loppuun asti.

 

 

 

 

Kuten huomaat, tämä on yksinkertaista ja lopputulos on kaunista. Kokeile eri materiaaleilla ja koristele vaikka vaatteita, laukkuja, huiveja, vilttejä… Ja muistathan ottaa paljon kuvia töistäsi ja jakaa ne sosiaalisessa mediassa käyttäen hashtägiä #weareknitters.

 

Tässä tutorialissa näytämme kuinka virkata kukallisia reunuksia. Tällä reunalla voi koristella muun muassa huiveja, vilttejä, liinoja, koreja ja vaikka mitä muuta. Tehdäksesi tämän työn, sinun täytyy osata kuinka virkata ketjusilmukkaa, pylvästä, kiinteää silmukkaa ja piilosilmukkaa. Tämä reunus antaa kesäisen ilmeen virkatuille ja neulotuille töille. Tämä reunus on erittäin helppo ja nopea tehdä, sillä se virkataan vain kahdessa rivissä.

You May Also Like

Kuinka virkata 3 pylvästä yhteen

Yksi virkkaamisen uskomaton puoli on se, että kun osaamme virkkauksen perusteet, voimme yhdistellä eri tekniikoita luodaksemme erilaista tekstuuria ja kuvioita töihin… Yksi käytetyimmistä tekniikoista, jonka avulla luodaan uskomatonta kuviota on…
View Post

Kuinka virkata ympyrässä

    Oletko nähnyt suosittuja isoäidinneliöitä ja rakastunut niiden väreihin ja muotoon. Entäs kesäisiä puuvillasta tehtyjä käsilaukkuja, jotka kulkevat koko kesän mukana, rannoilta metsiin. Tai kuinkas olisi ihastuttavat baskerit ja…
View Post

Virkattujen kappaleiden liittäminen

Kappaleiden liittäminen yhteen aiheuttaa pientä paniikkia toisinaan, etenkin jos kyse on virkatuista kappaleista. Meitä vaivaa aina se, että jos saumasta ei tulekaan huomaamatonta tai se ei sovi työhön. Tänään näytämme…
View Post