Kuinka virkata kohoetupylväitä viistoon?


Kuva: Kuva-1


Virkkaus on täynnä yllätyksiä. Joskus pienellä muutoksella perussilmukkaan voimme luoda todella kauniita pintoja. Niin tapahtui tämän viistoon virkatun silmukan kanssa ja näytämme sen sinulla tässä vaihe vaiheelta etenevässä ohjeessa: puolipylväitä ja kohoetypylväitä ja… kaunis pinta!

Kuva: kuva-2


Tässä ohjeessa käytimme 7 mm virkkuukoukkua ja merinovillaamme The Petite Wool.

Kuten aina, ennen aloittamista, tässä lista tekniikoista, joita käytämme:

  • Puolipylväs
  • Pylväs.
  • Kohoetupylväs: kohoetupylväs tehdään melkein samalla tavalla kuin pylväskin, siinä on vain kaksi eroavaisuutta. Ensiksi, sen sijaan, että veisit koukun seuraavaan silmukkaan, koukku viedään edelliseen tekemääsi silmukkaan, toisin sanoen, etsi silmukka, jonka teit hetki sitten (yksi silmukka oikealle ja alas). Kun olet löytänyt oikean silmukan, sen sijaan, että veisit koukun vain silmukan läpi, kuten tavallisesti, vie koukku ensin pylvään oikealta puolelta taakse ja tuo se takaisin pylvään vasemmalta puolelta, joten pylvään ”runko” jää koukulle. Tee langankierto ja vedä lanka pylvään rungon takaa ja jatka samalla tavalla kuin tavallisessa pylväässä. Jos et ymmärtänyt tätä, älä huoli! Tähän ohjeeseen sisältyy video 😊
  • Hyppää silmukan yli: jättääksesi silmukan välistä, älä virkkaa silmukkaa vaan hyppää suoraan seuraavaan silmukkaan.
Kuva: kuva-3


Ensiksi teemme ketjusilmukoita neljällä jaollisen määrän.

Kuva: kuva-4


Krs 1: Tee 2 katjusilmukkaa ja tee jokaiseen ketjusilmukkaan puolipylväs.

Kuva: kuva-5


Krs 2: Toista kerros 1.

Kuva: kuva-6


Krs 3: Tee 2 ketjusilmukkaa, ja 1 puolipylväs. Sitten *tee 1 kohoetupylväs, hyppää yhden silmukan yli, ja tee 3 puolipylvästä*. Toista * – * kunnes jäljellä on 2 silmukkaa. Tee 1 kohoetupylväs ja hyppää yhden silmukan yli, tee viimeiseen silmukkaan puolipylväs.

Kuva: kuva-7


Krs 4: Toista kerros 1.

Kuva: kuva-8


Krs 5: Tee 2 ketjusilmukkaa ja 3 puolipylvästä. *Tee 1 kohoetupylväs, hyppää silmukan yli ja tee 3 puolipylvästä*. Toista * – * kerroksen loppuun.

Toista kerroksia 3 – 6 niin kauan, että työ on haluamasi pituinen 😊

Haluatko nähdä askel askeleelta, kuin tämä tehdään? Teimme videon, jotta sinulta ei jää yhtään kerrosta väliin.

Toivottavasti pidät tästä nopeasta ja helposta silmukasta yhtä paljon kuin me. Kuten aina, haluaisimme, että jaat tekemäsi työn sosiaalisessa mediassa käyttämällä hashtagia #weareknitters. Nähdään seuraavalla kerralla!