Kuinka tehdä sudenkorento silmukkaa virkkaamalla

Total
0
Shares

 

Tänään opetamme sinulle, kuinka virkata sudenkorento silmukkaa. Tämä söpö ja hienostunut kuvio on hyvin helppo tehdä.

 

 

Katsotaan, miten se tehdään

Aloita tekemällä 12 ketjusilmukkaa + 3 ylimääräistä ketjusilmukkaa.

 

Rivi 1: aloita rivi virkkaamalla pylväs neljänteen ketjusilmukkaan. Jatka pylväiden virkkaamista rivin loppuun saakka.

 

Rivi 2: virkkaa 3 ketjusilmukkaa ja virkkaa 5 pylvästä. Tee 1 ketjusilmukka ilmassa, jätä 1 silmukka väliin ja virkkaa pylväs 6 jäljellä olevaan silmukkaan.

 

 

Rivi 3: virkkaa 3 ketjusilmukkaa ja virkkaa 2 pylvästä. Tee 3 ketjusilmukkaa ilmassa, jätä 3 silmukkaa väliin ja virkkaa 1 kiinteä silmukka edellisen riviin. Tee 3 ketjusilmukkaa ilmassa, jätä 3 silmukkaa väliin ja virkkaa jäljellä olevat 3 silmukkaa pylväillä.

 

 

Rivi 4: virkkaa 3 ketjusilmukkaa ja virkkaa 1 pylväs. Virkkaa 4 ketjusilmukkaa ilmassa, jätä 1 silmukka ja ketjusilmukat väliin ja virkkaa 1 kiinteä silmukka edellisen rivin kiinteän silmukan yläpuolelle. Virkkaa 4 ketjusilmukkaa ilmassa, jätä ketjusilmukat ja 1 silmukka virkkaamatta. Tee 2 pylväs silmukkaa.

 

 

Rivi 5: virkkaa 3 ketjusilmukkaa, tee 1 pylväs ja 4 pylvästä tilassa, joka on muodostunut edellisen kierroksen ketjusilmukoista. Tee 1 pitkä pylväs edellis rivin kiinteän silmukan päälle, virkkaa 4 pylvästä tilassa, joka on muodostunut edellisen kierroksen ketjusilmukoista ja tee 2 pylvästä.

 

 

Rivi 6: tee 1 pylväs jokaiseen silmukkaan.

 

 

Toista rivit 2 – 6 kunnes olet saavuttanut haluamasi pituuden.

 

Ja näin me teemme tämän hienostuneen pitsi tekstuurin, joka on ideaalinen viltteihin, huiveihin, kuin myös vaatteisiin. Teimme kyseisen työn Pima puuvillalla, mutta voit käyttää mitä vain tuotevalikoimamme lankaa.

 

Kuten aina, pyydämme sinua jakamaan tuotoksesi Instagramissa, käyttäen tägiä #weareknitters. Olisi mahtavaa nähdä mihin kaikkeen keksit käyttää sudenkorento kuviota.

 

You May Also Like

Kuinka virkata 3 pylvästä yhteen

Yksi virkkaamisen uskomaton puoli on se, että kun osaamme virkkauksen perusteet, voimme yhdistellä eri tekniikoita luodaksemme erilaista tekstuuria ja kuvioita töihin… Yksi käytetyimmistä tekniikoista, jonka avulla luodaan uskomatonta kuviota on…
View Post

Kuinka virkata kukallinen reunus

    Virkkaamalla on helppoa luoda eri tyylisiä reunoja, joiden avulla työlle saa annettua täysin uuden ja uniikin ilmeen. Tässä postauksessa, opetamme kuinka voit virkata kukallisia reunoja huiveihin, liinoihin tai…
View Post

Kuinka virkata ympyrässä

    Oletko nähnyt suosittuja isoäidinneliöitä ja rakastunut niiden väreihin ja muotoon. Entäs kesäisiä puuvillasta tehtyjä käsilaukkuja, jotka kulkevat koko kesän mukana, rannoilta metsiin. Tai kuinkas olisi ihastuttavat baskerit ja…
View Post

Virkattujen kappaleiden liittäminen

Kappaleiden liittäminen yhteen aiheuttaa pientä paniikkia toisinaan, etenkin jos kyse on virkatuista kappaleista. Meitä vaivaa aina se, että jos saumasta ei tulekaan huomaamatonta tai se ei sovi työhön. Tänään näytämme…
View Post