We are knitters villa- ja puuvilla vaatteiden pesuvinkkejä

Total
0
Shares

 

Hei neulojat!

Tänään jaamme joitakin vinkkejä kuinka pestä WE ARE KNITTERS villa- ja puuvilla vaatteita. Jos et ole huomannut, jokaisen langan mukana tulee sille tarkoitetut hoito-ohjeet, jotka löytyvät jokaisen lankakerän lapusta.

Alapuolella selitämme jokaisen symbolin merkityksen:

Vain käsinpesu:

Kaikki WE ARE KNITTERS vaatteet tulisi pestä käsin kylmässä vedessä ja miedolla/pH neutraalilla saippualla.

Tämän tapaista saippuaa löytyy lähes kaikkialta ja se usein luokitellaan villanpesuaineeksi.  On hyvin tärkeää käyttää tämän tyylistä saippuaa, koska valmiit neuletyöt ovat hyvin herkkiä ja voimakkaat pesuaineet saattavat tuhota lankaa. Miedot saippuat sisältävät myös elementtejä, jotka helpottavat saavuttamaan paremman pesutuloksen.

Ei valkaisuainetta:

Älä koskaan käytä valkaisuainetta We Are Knitters vaatteissasi. Valkaisuaine on erittäin voimakasta ja se saattaa aiheuttaa suuria ja ikuisia vahinkoja vaatteelle. Ainutlaatuiset värimme eivät ole enään samoja valkaisun jälkeen.

Älä kierrä tai väännä:

Kun peset villa- tai puuvilla vaatteita käsin, se tulee imemään melko paljon vettä itseensä. Useat meistä kiertävät ja vääntävät vaatteita, jotta ne kuivuisivat nopeammin.

Tämän sijaan, sinun tulisi kääriä vaate pyyhkeen sisään, joka imisi veden vaattesta itseensä. Älä kuitenkaan kierrä tai väännä pyyhettä, kun työ on sen sisällä. Jos päätät kuitenkin kääntää ja vääntää työtäsi, saattaa vaate menettää sen alkuperäisen muodon.

Kuivaa tasossa ja varjossa: 

Sen jälkeen kun olet varmistanut, että suurin osa vedestä on haihtunut tai imeytynyt pyyhkeeseen, aseta työ tasaiselle pinnalle varjoon, jotta työn värit eikä muoto kärsi.

Älä käytä kuivaajaa:

Kuivaajat ovat yleensä hyvin käteviä, mutta ne ovat neulottujen töiden suurin vihollinen! Kuivaajat käyttävät kuumaa ilmaa kuivattaakseen vaatteet. Tämä on uskomatonta synteettisille materiaaleille, jotka kestävät kuumuutta, mutta ne ei eivät kuitenkaan sovi neulotuille töille, jotka kärsivät kuumuudessa. Jos päätät laittaa villaisen vaatteesi kuivaajaan, työ saattaa kutistua ja sen pinta hajota. Rakasta neuleitasi ja pidä ne erossa kuivaajista.

 Silitä matalalla lämmöllä:

Villa- ja puuvilla vaatteet voidaan silittää, mutta sinun tulee asettaa kanganpala työn ja silitysraudan väliin. Jos sinun ehdottomasti täytyy silittää neulotut työsi suosittelemme, että käytät suihkua tai höyryä silityksen yhteydessä.

xoxo,

WAK Villanhuolto Tiimi 

 

Vieläkö sinulla on kysymyksiä, kuinka hoitaa WAK villatöitä? Tai onko sinulla lempi vinkkisi siihen, kuinka pidät huolta, että villatyösi pysyvät puhtaina ja hyvässä kunnossa? Kommentoi tähän tai lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected]. Hauskaa neulomista!

Lopetitko taas uuden projektin? Ethän unohda jakaa sitä kanssamme Facebookissa tai Instagramissa, käyttäen hashtägiä #weareknitters, ja saatat jopa päästä esille meidän Instagram Feediin.

 

You May Also Like

Ompele hihat

Nosta kätesi pystyyn, jos mielestäsi on yhtä tuskaa, kun olet saanut neulottua lempi villapaitasi ja lopuksi pitää yhdistää osia ja neuloa muutama sauma, etkä saa vain heti pukea paitaa päällesi.…
View Post

Kuinka muokata kaavaa

Hei neulojat! Tänään opit kuinka voit muokata kaavaa mallitilkusta ja käyttämäsi langan paksuudesta riippuen. Löydät nettisivuiltamme suuren valikoiman lankoja. Valitse lempi lankasi ja seuraa näitä yksinkertaisia vaiheita, joiden avulla voit muokata…
View Post