Vinkkejä siihen, kun pitää luoda paljon silmukoita

Total
1
Shares

 

Pitää luoda 100 silmukkaa? Eikä! 250 silmukkaa!!! Tekee mieli luovuttaa jo ennen kuin aloitankaan, luultavasti menen laskuissa sekaisin ja pitää aloittaa alusta. Täytyy olla jokin parempi tapa.

 

Kyllä, helpompi tapa löytyy ja me näytämme sinulle helpon ja käytännöllisen tavan luoda silmukoita. Vaikka miten haluaisimme neuloa rauhassa, aina tulee keskeytyksiä, puhelin, televisio, joku kysyy jotain… Älä huoli, tällä tekniikalla voit luoda silmukoita tarvitsematta aloittaa aina alusta silmukoiden laskemista.

 

Aluksi, sinun pitää laskea, kuinka paljon tulet tarvitsemaan lankaa. Kun pitää luoda paljon silmukoita, saatat arvioida väärin tarvitsemasi langan määrän, jolloin pitää aloittaa taas alusta. Joten, ota lankasi ja kierrä sitä puikkosi ympärille 10, 20, 50 kertaa.

 

ensimmäinen askel luodessa paljon silmukoita

 

Tämä esimerkki auttaa laskemaan, kuinka paljon lankaa tarvitset. Avaa lanka puikolta ja käytä tätä langan määrä apuna arvioidessasi, kuinka paljon tarvitset lankaa silmukoiden luomiseen. Pitääkö sinun luoda 100 silmukkaa? Kierrä lanka 25 kertaa puikon ympärille ja poista lanka puikolta ja mittaa nelinkertainen määrä lankaa. Tämän verran lankaa tarvitset silmukoiden luomiseen ja voit aloittaa silmukoiden luomisen. Kannattaa aina varata hieman enemmän lankaa, jotta sinulle jää pieni langanpää, kun olet saanut silmukat luotua.

 

Alt= seuraava askel luodessa paljon silmukoita

 

 

Kun luot silmukoita, sinun pitää laskea niiden määrä ja on helppo seota laskuissa, jolloin joudut aloittamaan alusta. Käytännöllinen vinkki on käyttää silmukkamerkkejä, jolloin sinun ei tarvitse laskea. Voit laittaa merkin 10 tai 20 silmukan välein… valitse silmukkamäärä, joka sinun on helppo muistaa ja kerro se silmukoiden määrällä, joka sinun pitää luoda.

 

Alt= seuraava askel luodessa paljon silmukoita

 

Nyt voit aloittaa työsi, tarvitsematta huolehtia keskeytyksistä, jos puhelin soi tai jos haluat syödä välillä jotain. Älä unohda jakaa edistymistäsi somessa hashtagilla #weareknitters.

You May Also Like

How to pick up stitches

Hello! Sometimes we have to pick up stitches in order to continue knitting the neck or the sleeves. But how are we supposed to do this if we didn’t deliberately leave the…
View Post

How to make fringe

  Fringe is in! We have seen it on bags, jackets and shorts, and the best part is that it is incredibly easy to add fringe to your knit or…
View Post