Ompele hihat

Total
0
Shares
Kuva: kuva-1


Nosta kätesi pystyyn, jos mielestäsi on yhtä tuskaa, kun olet saanut neulottua lempi villapaitasi ja lopuksi pitää yhdistää osia ja neuloa muutama sauma, etkä saa vain heti pukea paitaa päällesi. Etkä välttämättä ole varma, näyttääkö sauma hyvältä vai ei. Tässä ohjeessa näytämme, miten yhdistää hihat niin, että lopputulos on täydellinen.

Kuva: kuva-2


Käytimme tässä askel askeleelta etenevässä ohjeessa: ompeluneulaa ja kerää merinovillaamme Aloitetaan!

Kuva: kuva-3


Ennen kuin aloitat ompelemisen, aseta hiha ja vartalokappale nurjat puolet vastakkain.

Kuva: kuva-4


Etsi hihan keksikohta ja laita siihen silmukkamerkki. Tästä silmukasta aloitamme ompelemisen: Ensin keskeltä vasemmalle ja sitten keskeltä oikealle, kahdessa osassa.

Huomioi myös, että hihan keskikohdan pitäisi olla olkasauman kohdalla, jos työssäsi on sellainen.

Langoita ompeluneula ja aloita ompeleminen. Suosittelemme käyttämään tarpeeksi pitkää lankaa, jolla saat ommeltua myös toisen puolikkaan. Teimme videon, josta näet helposti, miten hihojen ompeleminen onnistuu.

Kuten näet, hihojen ompeleminen on helppoa. Kannattaa kiinnittää huomio muutamaan yksityiskohtaan:

  • Aloita hihojen ompeleminen viemällä neula takaa etupuolelle, hihan keskimmäisestä silmukasta.
  • Seuraavaksi vie neula vartalokappaleen ensimmäisen kerroksen silmukkaan, vedä se läpi seuraavan kerroksen silmukasta.
  • Palaa hihaan ja vie neula takaisin samaan silmukkaan, josta veit neulan läpi, edestä taakse ja vedä neula läpi seuraavasta silmukasta. Silmukasta muodostuu ”V”
  • Seuraavaksi palaa vartalokappaleeseen ja vie neula viimeisen ompelemasi kerroksen läpi. Sen sijaan, että vetäisit neulan ulos seuraavasta kerroksesta, hyppää yhden kerroksen yli, joka näkyy alla olevassa kuvassa:
Kuva: kuva-5


  • Palaa taas hihaan ja vie neula viimeisen ommellun silmukan läpi ja vedä se seuraavan silmukan läpi.

Toista näitä vaiheita, kunnes olet ommellut puolet hihasta. Toista sama toiselle puolikkaalle.

Kuva: kuva-6


Ja näin sinulla on täydellisesti ommeltu hiha 🙂

Toivottavasti tämä askel askeleelta tehty ohje tekee hihojen ompelemisesta helpompaa ja hauskempaa. Toivomme, että jaat lopputuloksesi soisaalisessa mediassa käyttäen hashtagia #weareknitters. Nähdään ensi kerralla!META KUVAUS


You May Also Like

Kuinka muokata kaavaa

Hei neulojat! Tänään opit kuinka voit muokata kaavaa mallitilkusta ja käyttämäsi langan paksuudesta riippuen. Löydät nettisivuiltamme suuren valikoiman lankoja. Valitse lempi lankasi ja seuraa näitä yksinkertaisia vaiheita, joiden avulla voit muokata…
View Post

Kuinka pudottaa silmukoita

  Kaikki neulojat kohtaavat hetkiä, jolloin neulottava lanka ei välttämättä riitä koko työn neulomiseen… jostain kumman syystä päätämme kuitenkin aloittaa neulomisen, vaikka tiedämme, ettei lanka yksinkertaisesti tule riittämään. Ei syytä…
View Post