Miten miten clasp-laukunkehys ommellaan clutchiin

Total
0
Shares

Yksi ominaisuus, joka erottaa clutch-laukkumme muista, suunnittelun lisäksi, on clasp-kehys eli laukun sulkija. Jokaisessa meidän clutch-laukkumme materiaalipakkauksessa on mukana puristettava clasp-laukunkehys, jotta voit pitää kännykkäsi, avaimesi tai lompakkosi turvassa ja silti olla tyylikäs.

Tänään näytämme, miten miten clasp-laukunkehys ommellaan clutchiin täydellisesti niin, että voit nauttia neulotusta tai virkatusta laukustasi pitkän, pitkän aikaa.

Tarvitset:

-Valmiin clutch-laukkumme

– Pätkän Tape-lankaa

-Ryijyneulan

– ja tietysti clasp-kehyksen

Seuraa näitä ohjeita:

  1. Ompelemme claspin paikoilleen avoimena eli ensimmäiseksi sinun tulee avata kehys ja asettaa se laukun sisäpuolelle yläosan päälle.
  2. Pujota tarpeeksi pitkä pätkä lankaa neulaan, niin että pystyt ompelemaan sillä koko matkan kehyksen ympäri.
  3. Aloita toisesta reunasta, taita laukun reuna niin, että se juuri peittää kehyksen.

Ompele reuna niin, että otat yhden silmukan reunasta ja toisen silmukan laukun sisäpuolelta.

  1. Toista koko reunuksen ympäri kunnes tulet aloituskohtaan ja päättele lanka pujottamalla se silmukoiden sekaan. Nyt voit avata ja sulkea laukkusi niin monta kertaa kuin haluat J


Tällä videolla neuvomme askel askeleelta, kuinka ompelet clasp-kehyksen clutch-laukkuusi.

Kuten näet, clasp-kehyksen ompeleminen on todella helppoa ja parasta siinä on, että se on kokonaan piilossa laukun reunan alla.

Älä siis missaa tätä; tämä on täydellinen asuste kesään! Ja valikoimassamme on todella monta mallia, mistä voit valita.

Esimerkissämme käytimme kirkkaan pinkkiä tape-lankaa, mutta sinä voit tietenkin valita mielestäsi kauneimman värin tape-lankojen värivalikoimasta ja pyökkiset puikot nro 15.

Kuten varmaan tiedät, rakastamme nähdä töitäsi, joten jaa ne meidän ja WAK-yhteisön kanssa instagrammissa tai twitterissä hashtagilla #WeAreKnitters.

 

You May Also Like

Ompele hihat

Nosta kätesi pystyyn, jos mielestäsi on yhtä tuskaa, kun olet saanut neulottua lempi villapaitasi ja lopuksi pitää yhdistää osia ja neuloa muutama sauma, etkä saa vain heti pukea paitaa päällesi.…
View Post

Kuinka muokata kaavaa

Hei neulojat! Tänään opit kuinka voit muokata kaavaa mallitilkusta ja käyttämäsi langan paksuudesta riippuen. Löydät nettisivuiltamme suuren valikoiman lankoja. Valitse lempi lankasi ja seuraa näitä yksinkertaisia vaiheita, joiden avulla voit muokata…
View Post