Mitä villaasi pysyy, koristele joululahjoja

Total
0
Shares

 Kuva: Kuva-1

Jokaisella neulojalla on hyvät lankavarastot, etenkin kun joulun lähestyessä mietimme lahjoja, jotka haluamme itse neuloa. Jokaisen neuleprojektin jälkeen jämälankojen kasa vain kasvaa, koska emme voi käyttää niitä muihin töihin, koska joko lankaa ei ole tarpeeksi tai se ei sovi värin tai laadun vuoksi työhön. Joten, tässä sinulle yksinkertainen ja käytännöllinen vinkki jämälankojen hyödyntämiseen. Kaikkien leuat loksahtavat auki tänä jouluna.

Kuva: Kuva-2

Tässä ohjeessa käytimme Meriwool ja Meripaca lankojamme.

Kuva: Kuva-3

Käytämme myös kartonkisia nimilappuja ja laatikoita sekä narua paketoimiseen. Lisäksi tarvitset materiaalia nimilappujen koristelua varten. Jos haluat paketoida laatikon, tarvitset myös silkki- tai lahjapaperia. Tähän aikaan vuodesta kaupoista löytyy ihania papereita. Toisaalta, jos haluat säilyttää itse tehdyn -tunnelman, laatikon voi jättää sellaiseksi, kun se on.

Kuva: kuva-4

Aloitetaan nimilappujen tekemisestä. Voit käyttää leimoja, tarroja, tekstausta… tee lapuista kauniita ja kerro niillä kuinka tärkeä vastaanottaja on sinulle.

Kuva: kuva-5

Tee tupsuja eri materiaaleista ja tee niistä eri kokoisia ja värisiä. Idean kauneus on leikkiä erilaisilla yhdistelmillä. Jos et tiedä, miten tupsuja tehdään, käy lukemassa askel askeleelta etenevä ohjeemme how to make pompoms. Varmista, että jätät tarpeeksi pitkän langanpään tupsun sitomiseen, ennen kuin leikkaat langan.

Kuva: kuva-6

Kun olet saanut lahjan laatikkoon, on aika koristella se. Aloita kieputtamalla narua laatikon ympärille. Voit tehdä sen joko neljään osaan (kuten kuvassa) tai kahteen osaan. Tee solmu ja pujota naru nimilapun läpi. Tee toinen solmu naruun, ettei lappu putoa.

Kuva: kuva-7

Seuraavaksi laitamme tupsut: solmi tupsu kiinni naruun langalla, jolla sidoit tupsun kiinni.

Kuva: kuva-8

Kun olet saanut kaikki tupsut kiinni, solmi naru uudelleen niin, että tupsut ovat laatikon keskellä ja nimilapun päällä.

Kuva: kuva-9

Nyt olemme saanut koristeltua lahjalaatikon langoilla, joita emme muuten olisi voineet käyttää.

Toivottavasti tämä postaus on antanut sinulle ideoita lahjojen paketoimiseen persoonallisella tavalla. Jaa tämä tai muut jämälankaideat sosiaalisessa mediassa käyttämällä hashtagia #weareknitters 🙂

 

You May Also Like

Ompele hihat

Nosta kätesi pystyyn, jos mielestäsi on yhtä tuskaa, kun olet saanut neulottua lempi villapaitasi ja lopuksi pitää yhdistää osia ja neuloa muutama sauma, etkä saa vain heti pukea paitaa päällesi.…
View Post

Kuinka muokata kaavaa

Hei neulojat! Tänään opit kuinka voit muokata kaavaa mallitilkusta ja käyttämäsi langan paksuudesta riippuen. Löydät nettisivuiltamme suuren valikoiman lankoja. Valitse lempi lankasi ja seuraa näitä yksinkertaisia vaiheita, joiden avulla voit muokata…
View Post