Kuinka tehdä huomaamaton sauma käänteiseen sileään neuleeseen

Imagen: foto-1


Jos olet saanut villapaitasi osat neulottua, ja seuraava vaihe on osien yhteen ompeleminen, on tämä postaus kuin tehty sinua varten. Näytämme kuinka huomaamaton sauma ommellaan käänteisen sileän neuleen osiin. Huomaamattomat saumat on niin tätä päivää.

Imagen: foto-2


Tässä tutorialissa olemme käyttäneet Petite Wool lankaa ja valikoimamme ompeluneulaa.

Imagen: foto-3


Aloittaaksesi, asettele kaksi yhteen ommeltavaa kappaletta vierekkäin. Vierekkäin asetetuissa kappaleissa tulee olla saman verran kerroksia, koska kappaleet yhdistetään toisiinsa ompelemalla toisiaan vastaavat kerroksen yhteen.

Imagen: foto-4

Tiedät varmasti jo, että käänteisessä sileässä neuleessa jokaisella silmukalla on kaksi osaa: yläosa ja alaosa, kuten kuvasta huomaat. Kun ompelet silmukoita, sinun tulee poimia vasemman puolen silmukan alaosa ja sitä vastaavan silmukan yläosa oikean puolen kappaleesta.

Ole varovainen, ettet poimi silmukoiden reunalla olevaa langan säiettä, vaan sen vieressä olevan langan säikeen. Näin saat aikaan siistin sauman.

Langoita ompleuneula ja aloita videon katselu; teimme videon, jotta kyseinen tekniikka olisi helpompi sisäistää.

Helppoa, eikö vain? Huomasit varmasti, että huomaamattoman sauman ompeleminen on melko helppoa.

Imagen: foto-5


Toivottavasti tästä tutorialista oli hyötyä sinulle. Rakastamme antaa sinulle erilaisia neulonta vinkkejä, joiden avulla töistä tulee vieläkin uskomattomampia. Muistathan jakaa kuvia töistäsi sosiaalisessa mediassa ja käyttää häshtägiä #weareknitters. Haluamme nähdä mitä kaikkea olet keksinyt neuloa langoistamme 🙂