Kuinka pudottaa silmukoita

Total
0
Shares

 

Kaikki neulojat kohtaavat hetkiä, jolloin neulottava lanka ei välttämättä riitä koko työn neulomiseen… jostain kumman syystä päätämme kuitenkin aloittaa neulomisen, vaikka tiedämme, ettei lanka yksinkertaisesti tule riittämään. Ei syytä huoleen! Tähän on olemassa varsin yksinkertainen ja hauska ratkaisu. Tänään aiomme opettaa sinulle, kuinka tehdään pudotettu silmukka, joka on mahtava tekniikka ottaa käyttöön, kun lankaa ei välttämättä ole tarpeeksi.

Neuloaksesi tätä hauskaa neulos tyyppiä, tarvitset: neulontapuikot kokoa US 8 (5mm) ja meidän Pima puuvillaa. Tässä esimerkissä olemme käyttäneet sileää neuletta havainnollistaaksemme kyseisen tekniikan. Voit kuitenkin käyttää tekniikkaan useita eri neule tyyppejä, kuten ainaoikeinneuletta, helmineuletta, erilaista pitsineuleita, sekä monia muita.

Tehdäksesi tämän silmukan, sinun täytyy osata seuraavat tekniikat:

  1. Silmukoiden luominen
  2. Oikein silmukka
  3. Langankierto
  4. Nurja silmukka

  1. Luo haluttu määrä silmukoita, joka on kerrannainen 4:llä.

  1. Neulo rivi 1 seuraavasti, kunnes olet saavuttanut halutun pituuden:

Rivi 1: *neulo 4 oikein, tee langankierto*. Toista kohdasta * kohtaan *, kunnes jäljellä on enään 4 silmukkaa. Neulo jäljellä olevat silmukat oikein.

Rivi 2 ja kaikki parilliset rivit: neulo 4 nurin. *neulo 1 oikein, neulo 4 nurin*. Toista kohdasta * kohtaan *, rivin loppuun asti.

Tässä esimerkissä olemme neuloneet oikein pudotettavan silmukan, jotta se on helppo paikantaa työstä. Kyseisen silmukan voi kuitenkin neuloa oikein ja nurin, sillä se puretaan työn lopussa.

Rivi 3 ja kaikki parittomat rivit: neulo 4 oikein. *neulo 1 nurin, neulo 4 oikein*. Toista kohdasta * kohtaan *, rivin loppuun asti.

Toista rivit 2 ja 3, kunnes olet saavuttanut työlle halutun pituuden. Lopeta työ aina parilliseen riviin.

  1. Kun saavutat rivin, jolla pudotat silmukoita, toimi seuraavasti:

Viimeinen rivi: neulo 4, *kun saavutat nurjan silmukan, ota se pois puikolta ja pura se työn alkuun asti, neulo 4 oikein*. Toista kohdasta * kohtaan *, rivin loppuun asti.

Nyt sinun täytyy ainoastaan valita joku kesäinen työ, jossa voit harjoitella tätä hauskaa neulostyyppiä. Ethän unohda ottaa kuvaa valmiista työstäsi ja jakaa sitä sosiaalisessa mediassa käyttäen hashtagia #weareknitters 😉

You May Also Like

Ompele hihat

Nosta kätesi pystyyn, jos mielestäsi on yhtä tuskaa, kun olet saanut neulottua lempi villapaitasi ja lopuksi pitää yhdistää osia ja neuloa muutama sauma, etkä saa vain heti pukea paitaa päällesi.…
View Post

Kuinka muokata kaavaa

Hei neulojat! Tänään opit kuinka voit muokata kaavaa mallitilkusta ja käyttämäsi langan paksuudesta riippuen. Löydät nettisivuiltamme suuren valikoiman lankoja. Valitse lempi lankasi ja seuraa näitä yksinkertaisia vaiheita, joiden avulla voit muokata…
View Post