Kuinka ommella hihat päättelemättömillä silmukoilla

Total
0
Shares


Imagen: foto-1


Me neulojat rakastamme villapaitojen neulomista, etenkin jos kyseessä on valtavat villapaidat, jotka pitävät meidät varmasti lämpimänä. Paksut villapaidat on melko nopea neuloa ja ne on täydellinen ajanviete kylmille talvipäiville. Ainoa varjopuoli on villapaitojen viimeistely. Suurin osa meistä on ollut tilanteessa jossa ompelemme hihoja paikalleen ja huomaamme, ettei ne istu ollenkaan. Tässä tutorialissa näytämme kuinka hihat voi ommella vaivattomasti silmukoilla, joita ei ole päätelty. Täydellinen lopputulos 🙂

Imagen: foto-2


Tässä vaihe vaiheelta ohjeessa käytämme ompeluneulaa ja valikoimamme Hienovillaa.

Imagen: foto-3


Ennen kuin aloitamme hihan ompelemisen, sinun työsi tulisi näyttää yläpuolen kuvan mukaiselta: yksikään silmukka ei saisi olla päätelty. Leikkaa lankakerästä tuleva lanka, jättäen tarpeeksi pitkän langanpätkän hihojen ompelemista varten.

Imagen: foto-4


Jotta hihojen ompeleminen olisi sinulle mahdollisimman helppoa, langoita ompeluneula kontrastivärillä ja vie se silmukoiden läpi.

Imagen: foto-5


Seuraavaksi asetamme hihan villapaidan keho-osaan. Keskikohdan tuli olla kohdistettuna olkasauman kanssa ja molempien reunojen tulisi olla yhtä kaukana olkasaumasta.

Vihdoin ompelemaan! Olemme tehneet videon, jotta pääset näkemään selkeästi koko prosessin.

Helppoa, eikö vain?

Selitämme seuraavaksi prosessin vaiheet lyhyesti:

  • Langoita ompeluneula langanhännällä, joka sinulta jäi hihan neulomisesta.
  • Vie neula takakautta ensimmäisen silmukan läpi.
  • Seuraavaksi, vie neula villapaidan keho-osaan ja vie se olkasauman ensimmäisen kerroksen silmukkaan ja tuo se ulos seuraavasta silmukasta.
  • Palaa takaisin hihan silmukoihin ja vie neula samasta silmukasta kuin aikaisemmin, tällä kertaa etukautta ja vedä neula ulos seuraavasta silmukasta ulos. Sinulla tulisi nyt olla “V” kuvio tehtynä.
  • Vie neula takaisin villapaidan keho-osaan ja vie se viimeisen ompelemasi kerroksen läpi. Jätä seuraava kerros välistä ja ompele siitä seuraavaan kerrokseen, kuvan osoittamalla tavalla:
Imagen: foto-6


  • Come back to the sleeve, insert the needle through the last stitch you sewed and pull it through the next.

Jatka toistamalla edellä mainittuja ohjeita koko hihan ompelemisen ajan.

Imagen: foto-7


Ja nyt olet ommellut hihan.

Toivottavasti tästä vaihe vaiheelta ohjeesta oli apua villapaitojen neulomisen kanssa ja kuten huomaat, täydellisen sauman tekeminen ei ole mahdotonta. 🙂 Jaathan kuvia töistäsi sosiaalisessa mediassa, käyttäen häshtägiä #weareknitters.

You May Also Like

Ompele hihat

Nosta kätesi pystyyn, jos mielestäsi on yhtä tuskaa, kun olet saanut neulottua lempi villapaitasi ja lopuksi pitää yhdistää osia ja neuloa muutama sauma, etkä saa vain heti pukea paitaa päällesi.…
View Post

Kuinka muokata kaavaa

Hei neulojat! Tänään opit kuinka voit muokata kaavaa mallitilkusta ja käyttämäsi langan paksuudesta riippuen. Löydät nettisivuiltamme suuren valikoiman lankoja. Valitse lempi lankasi ja seuraa näitä yksinkertaisia vaiheita, joiden avulla voit muokata…
View Post