Kuinka hapsujen lisääminen onnistuu neulomisen yhteydessä

Total
0
Shares


Image: photo-1


Hapsut ovat trendi, joka esiintyy vuosi vuoden perään. Tämä on täydellinen tapa antaa työlle hauska ja trendikäs ilme. Tässä vaihe-vaiheelta ohjeessa näytämme, kuinka hapsujen lisääminen onnistuu neulomisen yhteydessä. Aloitetaan!       

Image: photo-2


Tässä tutorialissa käytämme koon 8mm neulontapuikkoja, sekä valikoimamme Hienovillaa.

Ennen kuin aloitat, on tärkeää, että hallitset seuraavat tekniikat:

Image: photo-3


Kuten jo aikaisemmin sanoimme, teemme hapsuja neulomisen yhteydessä. Tällä tavalla hapsut tulevat esille työn molemmille puolille.

Image: photo-4


Vaihe 1

Tehdäksemme hapsuja, toimimme seuraavasti: kun olet lopettanut kerroksen ja ennen kuin aloitat uuden kerroksen, muodostamme lenkin noin 20cm mittaisella langalla.

Image: photo-5


Vaihe 2

Jatkamme neulomista tavallisesti kerroksen loppuun asti. Kuten näet kuvasta, edellisellä kerroksella tekemäsi lenkki on nyt kerroksen alussa, työn oikealla puolella.

Image: photo-6


Toista näitä kahta vaihetta, kunnes olet luonut haluamasi määrän hapsuja.

Image: photo-7


Seuraavaksi leikkaamme tekemämme lenkit keskeltä auki.

Image: photo-8


Solmi lenkin kaksi lankaa työn molemmilta puolilta yhteen, jotta hapsut eivät purkaudu.

Image: photo-9


Tee solmu mahdollisimman lähelle työtä.

Image: photo-10


Kun olet solminut kaikki langanpätkät, voit leikata langat haluamasi mittaisiksi. Pidä huolta, että leikkaat kaikki langanpätkät saman pituisiksi.

Image: photo-11


Toivottavasti kokeilet tätä nopeaa ja helppoa vaihe-vaiheelta ohjetta, kun lisäät hapsuja töihisi. Tämän avulla annat töillesi lisää ilmettä. Ethän unohda jakaa kuvia töistäsi sosiaalisessa mediassa, käyttäen häshtägiä #weareknitters. Nähdään taas ensi kerralla!


You May Also Like

Ompele hihat

Nosta kätesi pystyyn, jos mielestäsi on yhtä tuskaa, kun olet saanut neulottua lempi villapaitasi ja lopuksi pitää yhdistää osia ja neuloa muutama sauma, etkä saa vain heti pukea paitaa päällesi.…
View Post

Kuinka muokata kaavaa

Hei neulojat! Tänään opit kuinka voit muokata kaavaa mallitilkusta ja käyttämäsi langan paksuudesta riippuen. Löydät nettisivuiltamme suuren valikoiman lankoja. Valitse lempi lankasi ja seuraa näitä yksinkertaisia vaiheita, joiden avulla voit muokata…
View Post