Kuinka hapsujen lisääminen onnistuu neulomisen yhteydessä


Image: photo-1


Hapsut ovat trendi, joka esiintyy vuosi vuoden perään. Tämä on täydellinen tapa antaa työlle hauska ja trendikäs ilme. Tässä vaihe-vaiheelta ohjeessa näytämme, kuinka hapsujen lisääminen onnistuu neulomisen yhteydessä. Aloitetaan!       

Image: photo-2


Tässä tutorialissa käytämme koon 8mm neulontapuikkoja, sekä valikoimamme Hienovillaa.

Ennen kuin aloitat, on tärkeää, että hallitset seuraavat tekniikat:

Image: photo-3


Kuten jo aikaisemmin sanoimme, teemme hapsuja neulomisen yhteydessä. Tällä tavalla hapsut tulevat esille työn molemmille puolille.

Image: photo-4


Vaihe 1

Tehdäksemme hapsuja, toimimme seuraavasti: kun olet lopettanut kerroksen ja ennen kuin aloitat uuden kerroksen, muodostamme lenkin noin 20cm mittaisella langalla.

Image: photo-5


Vaihe 2

Jatkamme neulomista tavallisesti kerroksen loppuun asti. Kuten näet kuvasta, edellisellä kerroksella tekemäsi lenkki on nyt kerroksen alussa, työn oikealla puolella.

Image: photo-6


Toista näitä kahta vaihetta, kunnes olet luonut haluamasi määrän hapsuja.

Image: photo-7


Seuraavaksi leikkaamme tekemämme lenkit keskeltä auki.

Image: photo-8


Solmi lenkin kaksi lankaa työn molemmilta puolilta yhteen, jotta hapsut eivät purkaudu.

Image: photo-9


Tee solmu mahdollisimman lähelle työtä.

Image: photo-10


Kun olet solminut kaikki langanpätkät, voit leikata langat haluamasi mittaisiksi. Pidä huolta, että leikkaat kaikki langanpätkät saman pituisiksi.

Image: photo-11


Toivottavasti kokeilet tätä nopeaa ja helppoa vaihe-vaiheelta ohjetta, kun lisäät hapsuja töihisi. Tämän avulla annat töillesi lisää ilmettä. Ethän unohda jakaa kuvia töistäsi sosiaalisessa mediassa, käyttäen häshtägiä #weareknitters. Nähdään taas ensi kerralla!