Kuinka Ehkäistä Lankapallojen Sekasotku

Total
0
Shares

 

 

Varmasti, aivan kuten minullakin, kaapeistasi löytyy roppakaupalla erivärisiä lankoja odottamassa projektia, jota et olet vielä keksinyt. Kun lopulta saat työn valmiiksi, jää sinulle luultavasti jonkin verran lankaa yli ja mitä tällä langalla olisi nyt tarkoitus tehdä? Ilman käyttöä, kaapin pohjalle jääneistä langoista syntyy sekasotku. Sama pätee noihin kymmeniin ja kymmeniin pieniin lanka palloihin, joita on kerääntynyt kaappien ja laatikoiden pohjille, pöydille ja pöytien alle, ja ihmeellisimpiin paikkoihin. Laitetaan nuo langat järjestykseen!

 

Älä huoli, sinun ei todellakaan tarvitse ostaa suurta lokerollista hyllyä, johon voit lajitella langat väreittäin. On olemassa myös muita vaihtoehtoja, jolla pääsee hyvin liikkeelle. Omistatko ylimääräisiä pyykkipoikia? Tässä tulee ensimmäinen ratkaisu.

 

 

Älä heitä roskiin pieniä ylijäämä lankoja. Voit tehdä niistä tupsuja, ommella saumoja, tehdä monivärisen kaulahuivin… Et koskaan tiedä milloin ja mihin niitä tarvitset! Mikään ei ole hukka tavaraa, kunhan vain pidät asiat järjestyksessä.

 

Kun olet lopettanut työn, mitä odotat! Kerää ylijäämä lanka uudelleen kerälle, hälläväliä sen koosta ja käytä apuna hiuspinniä, estääksesi kerän purkautumisen. Tämä ehkäisee lankan rispaantumisen, sekä sotkeutumisen kun laitat sen laatikkoon säilöön.

 

 

Tämä on vain yksi tapa aloittaa lankojen järjestely. Vähän kerrallaan saat kerättyä pieniä lankapalloja, joista voit myöhemmin tehdä vaikka uskomattoman viltin. Jos sinulla on ideoita siihen kuinka ehkäistä lankojen sekasotku, otathan ideastasi kuvan ja jaat sen sosiaalisessa mediassa käyttäen tägiä #weareknitters.

 

You May Also Like

Ompele hihat

Nosta kätesi pystyyn, jos mielestäsi on yhtä tuskaa, kun olet saanut neulottua lempi villapaitasi ja lopuksi pitää yhdistää osia ja neuloa muutama sauma, etkä saa vain heti pukea paitaa päällesi.…
View Post

Kuinka muokata kaavaa

Hei neulojat! Tänään opit kuinka voit muokata kaavaa mallitilkusta ja käyttämäsi langan paksuudesta riippuen. Löydät nettisivuiltamme suuren valikoiman lankoja. Valitse lempi lankasi ja seuraa näitä yksinkertaisia vaiheita, joiden avulla voit muokata…
View Post