Paras vuonna 2018

Total
0
Shares

Joulukuu on vihdoin saapunut ja näin joulun odotus on ohi.

Vihdoin ja viimein joulusesonki on täällä, valitettavasti se ei kuitenkaan kestä kauaa ☹. Joulukuu tuo mukanaan yhdessäolon aikaa, erityisiä hetkiä perheen kanssa, tapaamisia pitkäaikaisten ystävien kanssa, juhlia työkavereiden kanssa… Olemme odottaneet pitkät 12 kuukautta, jotta saisimme jakaa nämä päivät kanssasi.

Joulukuu tarkoittaa myös vuoden seikkailujen loppua, joten on aika kurkata ajassa taaksepäin ja muistella viimeisten 12 kuukauden aikaisia seikkailuja.

Viime vuosi on ollut todellinen unelmien täyttymys, kiitos uskomattoman WAK tiimin panoksen ja omistautumisen. Meillä on ollu ilo nauttia yhteistyömahdollisuuksista kansainvälisellä tasolla, kuten Juanjo Olivan kanssa, jonka seurasta pääsimme nauttimaan ja jolta pääsimme oppimaan.

 

Jälleen kerran pääsimme tekemään yhteistyötä ystävämme ja uskomaton filmitähden, Krysten Ritterin kanssa. Tällä yhteistyön tuloksena syntyi neljä mallia, jotka eivät ole ainoastaan ainutlaatuisia, mutta ne ovat vaatekaapin todelliset must-have tuotteet.

 

Tänäkin vuonna, joulukuu on ollu täynnä yllätyksiä. Esittelimme meidän uuden luksus langan, THE BLING-BLING langan, joka on luotu neulojille, jotka haluavat pienen palan luksusta töihinsä.

 

Olisi täysin mahdotonta listata tähän pieneen blogi postaukseen kaikki vuoden 2018 saavutukset ja kulmakivet; yhteistyöt, #bloggaajat, neulojat, uudet värit, uudet langat… mutta emme kuitenkaan halua jättää tätä vuotta taaksemme, ennen kuin olemme antaneet suuren KIITOKSEN kaikille! Te teette WAK:ista todellisen päivä päivältä, ja me haluamme jatkaa tätä uskomatonta matkaa vierellänne.

Toivotamme sinulle hyvää lomaa rakkaimpiesi ympäröimänä ja toivottavasti vuosi 2019 tulee olemaan täynnä riemua, sekä uusia projekteja kanssamme!

 

HYVÄÄ HOLIDAYS

 

 

 

 

 

You May Also Like

Mixed Yarn

One of the main characteristics of the We Are Knitters team is its unstoppable search of sustainable balance and the protection of the environment; because if we’ve come so far……
View Post