Mitä tehdä ylimääräisillä langanpätkillä: letitetty huivi

Total
0
Shares


Imagen: foto-1


Jokaisen neulojan kaapista löytyy kasoittain ylijäämä lankoja. Lankoja, jotka ovat jääneet villapaidoista, huiveista, tai jotka olet ostanut vain sen takia, että ne on niin kauniita. Nämä langat ovat jääneet lojumaan kaapin pohjalle, koska emme ole löytäneet täydellistä projektia, jonka tekemisessä voisimme käyttää kyseisiä lankoja. Tänään annamme sinulle lämpimän ja hauskan idean talvipäivien varalle – letitetty huivi, joka tehdään ylijäämä langoista.

Imagen: foto-2


Kaiva esille kaikki ylijäämä lankasi ja yhdistä samoja sävyjä, sekä värejä. Voit käyttää mitä vain lankaa tämän työn neulomiseen.

Imagen: foto-3


Tarvitset myös sakset, sekä mittanauhan.

Imagen: foto-4


Aloita mittaamalla ja leikkaamalla langanpätkiä, joilla myöhemmin tehdään letin lopetus. Kuinka pitkä langanpätkiä tarvitset? Mieti kuinka pitkän huivin haluat ja kerro tämä mitta sitten 1.75:llä. Näin saat selville sen minkä pituisia langanpätkien tulisi olla, jotta huivista tulee haluamasi mittainen.

Imagen: foto-5


Aloita asettamalla langanpätkät ryhmiin varmistaen, että ryhmät pysyvät erillään toisistaan. Jokaisessa ryhmässä tulee olla yhtä monta langanpätkää, jotta letistä tulee mahdollisimman tasainen. Sinun tulee tehdä yhteensä 3 ryhmää.

Imagen: foto-6


Aseta tekemäsi ryhmät selkeästi erilleen toisistaan.

Imagen: foto-7

Aloittaaksemme letin, teemme solmualoituksen, jotta saamme kaikki 3 osaa yhdistettyä. Jätä pieni pätkä lankaa huivin etuosaan, hapsuja varten.

Imagen: foto-8


Aloita letittäminen hitaasti varmistaaksesi, että letit eivät mene toistensa päälle. Voit pyytää jotain pitämään kiinni letin päästä tai voit laittaa jotain painavaa letin päälle, jolloin letittäminen on helpompaa.

Imagen: foto-9


Kun sinulla on pieni pätkä villaa jäljellä, tee solmu langanpäähän ja olet valmis.

Olet letittänyt huivisi, joka on lämmin ja nopea asuste tehdä. Toivottavasti jaat kuvia töistäsi käyttämällä häshtägiä #weareknitters. Nähdään ensi kerralla!

META DESCRIPTION: Tässä vaihe vaiheelta ohjeessa näytämme sinulle helpon ja nopean tavan letitetyn huivin tekemiseen. Tämä huivi tehdään ylimääräisistä langanpätkistä, joita sinulla saattaa lojua kaapin pohjalla. Voit käyttää tämän työn tekemiseen mitä vain lankaa, missä vain värissä.

You May Also Like

Mixed Yarn

One of the main characteristics of the We Are Knitters team is its unstoppable search of sustainable balance and the protection of the environment; because if we’ve come so far……
View Post