Neulomisjuhlat: Le Perchoir, Pariisi

Total
0
Shares

Kevät on vihdoin täällä, ja mikä olisikaan parempi tapa juhlistaa sitä kuin järjestää neulomisjuhlat kaupungissasi meidän neulojiemme kanssa?

Le Perchoir Pariisissa on täydellinen paikka neulomiseen etenkin keväällä, koska se sijaitsee kattoterassilla, josta on mahtavat näköalat Pariisin kattojen ylle. Lisäksi se on sisustettu kaikilla meidän lankavalikoimasta löytyvillä väreillä. Se on kerrassaan uskomatonta… mahtava suunnitelma!

Tämän erityisen tilaisuuden kunniaksi toimme esiteltäviksi joitain keväisiä neulontapakkauksiamme: silver monk -neulepaita, slushies-toppi, Sabrina-neulepaita, petit point -kirjontapakkauksiamme sekä sokerina pohjalla, uusi puuvillalankamallistomme. Mutta koska keväinen ilma saattaa olla joskus hieman viileäkin, otimme mukaamme myös paksut villalankamme; vielä voi neuloa villastakin, eikö totta?

 

Vieraat neuloivat suosituinta aloittelijoiden pakkaustamme: helmineuleena neulottua downtown-huivia, näin aloittelijat ja edistyneemmät neulojat saivat neuloa yhdessä. Pepita ja Alberto, jotka olivat mukana perustamassa WAK:ia, opettivat kaikille, miten neulominen onnistuu samalla kun jaetaan ideoita, vinkkejä, neulomisohjeita, tulevia WAK:in projekteja…

Rakastamme neulomisjuhlien järjestämistä ympäri maailmaa, koska silloin tapaamme muita neulojia, joilta saamme uusia ideoita. Olemme pitäneet neulomisjuhlia jo New Yorkissa, Berliinissä, Madridissa… Ja aivan pian, arvaatko mitä? Järjestämme tähän mennessä isoimmat neulomisjuhlamme Pariisissa ja monia kuuluisia neuleblogien kirjoittajia on tulossa sinne.

 

Emme malttaisi odottaa juhlia, toivottavasti sinäkin pääset mukaan näihin ISOIHIN neulomisjuhliin ?

You May Also Like

Mixed Yarn

One of the main characteristics of the We Are Knitters team is its unstoppable search of sustainable balance and the protection of the environment; because if we’ve come so far……
View Post