KIERRÄTYSLANKA

Total
0
Shares

KUVA 1

Kaikki ovat vastuullisia huolehtimaan ympäristöstä ja me We Are Knittersillä olemme hyvin tietoisia siitä. Huolehdimme ympäristöstä monella tavalla ja nyt olemme ottaneet uuden askeleen eteenpäin, uuden askeleen kohti kestävää tulevaisuutta.

We Are Knitters kehitti kierrätysmateriaaleista langan, joka on tehty 95% kierrätetyistä puuvilla farkuista ja 5% muista materiaaleista. Kiitos näiden vaatteiden kierrätysprosessin, kuidut sekoitetaan toisiinsa ennen kuin ne kierretään yhdeksi, hyvin vahvaksi, kestäväksi ja vegaaniksi langaksi.

KUVA 2

Kierrätetty lanka tulee 100 gramman kerissä, ja on rustiikin, mutta raikkaan näköinen. Sitä on saatavilla kuudessa eri värissä, joista kaikki ovat varmasti innoissaan; luonnon valkoinen, taivaan sininen, pinkki, harmaa, laivaston sininen ja viinin punainen. Lisäksi lankoja saa 5, 10 ja 15 kerän pakkauksissa.

Suunniteltu sinun makeimpiin asusteisiin, kierrätyslanka on juuri se, josta haluat tehdä kevään ja kesän raikkaat ja kevyet neuleesi.

KUVA 3
You May Also Like

Mixed Yarn

One of the main characteristics of the We Are Knitters team is its unstoppable search of sustainable balance and the protection of the environment; because if we’ve come so far……
View Post