KIERRÄTYSLANKA

Total
0
Shares

KUVA 1

Kaikki ovat vastuullisia huolehtimaan ympäristöstä ja me We Are Knittersillä olemme hyvin tietoisia siitä. Huolehdimme ympäristöstä monella tavalla ja nyt olemme ottaneet uuden askeleen eteenpäin, uuden askeleen kohti kestävää tulevaisuutta.

We Are Knitters kehitti kierrätysmateriaaleista langan, joka on tehty 95% kierrätetyistä puuvilla farkuista ja 5% muista materiaaleista. Kiitos näiden vaatteiden kierrätysprosessin, kuidut sekoitetaan toisiinsa ennen kuin ne kierretään yhdeksi, hyvin vahvaksi, kestäväksi ja vegaaniksi langaksi.

KUVA 2

Kierrätetty lanka tulee 100 gramman kerissä, ja on rustiikin, mutta raikkaan näköinen. Sitä on saatavilla kuudessa eri värissä, joista kaikki ovat varmasti innoissaan; luonnon valkoinen, taivaan sininen, pinkki, harmaa, laivaston sininen ja viinin punainen. Lisäksi lankoja saa 5, 10 ja 15 kerän pakkauksissa.

Suunniteltu sinun makeimpiin asusteisiin, kierrätyslanka on juuri se, josta haluat tehdä kevään ja kesän raikkaat ja kevyet neuleesi.

KUVA 3
You May Also Like

“I knit’’

More and more often we hear it from the mouths of men, “I knit’’. Breaking stereotypes and clichés that have been assigned by society for decades, men knit too, and…
View Post

Weaving: Meet the maker

Weaving is WAK’s newest teachnique and it will not leave you indifferent. This technique will allow you to create unique tapestry in the easiest ways, you’ll be able to achieve…
View Post