Asiat, joita jokainen neuloja inhoaa

Total
0
Shares

Tänään me WAK tiimiläiset haluamme vapauttaa kärsivällisyytemme ja turhautuneisuutemme ?. Olemme koonneet erilaisia tilanteita, joita joudumme kokemaan kun neulominen tai virkkaaminen on suuri ja rakas harrastuksemme. Kuinka moni meistä onkaan joutunut kuuntelemaan, vastaamaan tai jopa itse kysynyt tämän kamalan kysymysten ryöpyn, jotka toistuvat kerta toisensa jälkeen, kunnes kärsivällisyytemme tulee tien päähän…

KLASSIKKO > Isoäitini teki tuon

On niin mukavaa ja rentouttavaa, että me kaikki voimme laittaa puikkomme töihin ? Tämä on kulkenut sukupolvelta sukupolvelle, mutta Youtuben myötä jokainen meistä voi itse tutustua mitä kummallisimpiin tekniikoihin, laajan tutorial video valikoiman avulla.

AIKANSA EDELLÄ > Eikö ole halvempaa vain ostaa sitä?

Kun voit itse tehdä viltin tai koristeita kodin sisustukseen tai vaikka vaatteita rakkaillesi, ostaminen ei tule enään kuuloonkaan. Kyse on siitä ilosta ja tuntien mittaisesta viihteestä, mitä tämä harrastus tuo mukanaan. Se on korvaamatonta! Ja aivan kuten sanonta kuuluukin: “Neulominen on uusi jooga”.

THE FORTUNE TELLERS AND THEIR CRISTAL BALL > Kuinka kauan tuon tekemiseen menee??… mites, voitko tehdä sen nopeammin???

Kyse on omistautumisesta ja meillä kaikilla on erilaiset neulonta puikkojen ja virkkuukoukkujen käsittelytaidot. Kuitenkin, kaikki riippuu siitä kuinka kauan jaksat omistautua työlle ja kuinka nopea olet. Mitäs jos yrittäisit rikkoa oman aika enäätyksesi tulevana viikonloppuna, samalla kun nautit lempi tv-sarjastasi tai elokuvasta.

SKILLFUL EYES > Teitkö tuon villapaidan? , kun on ilmiselvää, että sen teki kone.

Oikeastaan en, mutta olen imarreltu. ? Voimme olla niin hyviä, että jotkut jopa luulevat koneen tekemää työtä meidän työksi. Tämän paidan olen ostanut, mutta toivon, että olisin tehnyt sen itse. Kaikki ne rentouttavat ja ilon täyteiset tunnit, jotka menetin.

SUORAAN ASIAAN > Niiiiiiin söpö!!!… voitko tehdä minullekkin???

Jos minulla olisi lankoja joka kerta kun kuulen tuon kysymyksen, minulla olisi kokonaisen valtion kokoinen varasto, joka olisi täynnä lankakeriä ja niin paljon riemua!!! Ainiin, teen sinulle samanlaisen, sitten kun valtion kokoinen lankavarastoni on tyhjillään! ?

NIIN HUONO AJOITUS > Kun joku kysyy jotain tai yrittää aloittaa keskustelun, samalla kun yrität pitää lukua silmukoista…

EI IKINÄ!!! Tämä on nopein tapa kokeilla neulojan tai virkkaajan kärsivällisyyttä ja varsinkin jos tämä tapahtuu ei kerran, mutta 2 tai 3 kertaa, samalla kun yrität laskea silmukoita. Tätä menoa jokunen puikko tai koukku saattaa lähteä lentoon.

IKUINEN HYMYSI > Kun joku mainitsee tai merkkaa sinut kuvaan järkyttävästä merenneidon pyrstöstä tai virkatusta Oktoberfest hatusta, kommentin “Katso, ihan kuin sinun tekemäsi” kera.

Vaikka on hyvin mahdollista, ettei työmme päädy myytäviksi tuliais- tai kodinsisustus puotiin, kuitenkin niillä on meille suuri tunnearvo ja erityis paikka kaapissamme. Se on aina MEIDÄN MERENNEIDON PYRSTÖ ?

EPÄREILUUS > Kun olet malttamattomana odottanut koko päivän, että vihdoin pääsisit jatkamaan työtäsi, mutta universumilla tuntuu olevan sinulle muuta menoa ja yllättäen kalenterisi onkin jo täynnä ylimääräisiä menoja!

Aivan kuten tv:ssä; sateista, kylmää ja tuulista!!! Alat hieromaan kämmeniäsi yhteen, koska tiedät jo iltapäivä suunnitelmasi. Samalla kun nautit kupin teetä ja katsot lempi tv-sarjaasi, aiot lopettaa projektisi, josta tulee niin upea! Ja tottakai… RING!!! Puhelin palauttaa sinut takaisin todellisuuteen ja riistää sinun täydellisen iltapäivä suunnitelmasi. Kuullostaako liiankin tutulta? Kaikki me neulojat tiedämme tämän tunteen.

… toivottavasti tämä kirjoitus sai sinut hymyilemään ja kuten huomaat, meillä on enemmän yhteistä mitä uskot. Me neulojat olemme eri langoista, mutta silti yhtä suurta perhettä.

 

 

You May Also Like

Mixed Yarn

One of the main characteristics of the We Are Knitters team is its unstoppable search of sustainable balance and the protection of the environment; because if we’ve come so far……
View Post