7 Vuotias Wak

Total
0
Shares

 

Jälleen kerran, päivä jota jokainen neuloja on odottanut on kohta ovella, MEIDÄN SYNTYMÄPÄIVÄT! Syyskuu on uusien projektien kuukausi. Se on täydellinen kuukausi asettaa uusia tavoitteita ja päämääriä, uusia materiaaleja, sekä aloittaa kesälomien jälkeinen unelmien tavoittelu.

Seikkailumme on kestänyt jo 7 vuotta! Tämän seikkailun aikana olemme nähneet sinun kehittyvän päivä päivältä; olemme järjestäneet neulonta juhlia, joissa olemme päässeet tapaamaan ja oppimaan toisistamme, sekä nauttimaan uskomattomasta seurasta ja ilmapiiristä. Jo 7 vuotta unelmien ja intohimon jakamista, 7 vuotta hashtägiä #weareknitters sosiaalisessa mediassa, sekä olemme saaneet olla osana sinun uskomattomia saavutuksiasi.

Jo 7 vuoden ajan olemme päivittäin tehneet työtä se eteen, että valitset jatkossakin meidät, ja jotta pystymme tarjoamaan sinulle uusia haasteita vuosittain. Olemmekin valmistelleet paljon yllätyksiä; kuten aina, parhaat yhteistyökumppanuudet ja artikkelit, vakuuttavat ja helpot ilmaiset kaavat, parhaat neulontavinkit, joita et tiedä vielä,…uusi vuosi on täynnä uusia julkaisuja, jotka ovat täynnä uskomattomia yllätyksiä. Ethän jätä tätä välistä?

 

You May Also Like

“I knit’’

More and more often we hear it from the mouths of men, “I knit’’. Breaking stereotypes and clichés that have been assigned by society for decades, men knit too, and…
View Post

Weaving: Meet the maker

Weaving is WAK’s newest teachnique and it will not leave you indifferent. This technique will allow you to create unique tapestry in the easiest ways, you’ll be able to achieve…
View Post