TWO OF WANDS

Total
0
Shares

TAUSTAA

 1. Kuvaile itseäsi neljällä lauseella
  1. Olen alun perin kotoisin keskilännestä, nykyisin asun New Yorkissa ja suunnittelen neulemalleja. Intohimonani ovat modernit ja muodikkaat itsetehdyt neuleet. Rakasta matkustamista ja uuden oppimista ja jos voisin tehdä yhtä asiaa loppuelämäni työni lisäksi, haluaisin olla ikuinen opiskelija, jolloin voisin viettää kaiket päivät opiskellen kaikenlaisia uusia asioita. Saan inspiraationi matkustelusta, trendeistä ja käytännöllisyydestä ja tyypillisesti aloitan suunnittelun sen perustella, minkä tunteen haluan saada aikaan. Olen todella onnekas, kun saan olla kokopäiväinen suunnittelija ja saan tuoda ideani päivänvaloon – ei ole mitään hienompaa, kuin että luon jollekin mahdollisuuden luoda jotain, josta he ovat ylpeitä ja voivat käyttää sitä itse tai antaa sen jollekin rakkaalle
 1. Milloin, miten ja miksi opettelit neulomaan?
  1. Äitini ja isoäitini opettivat minut neulomaan, kun olin lapsi. Rakastan itsetehtyjen lahjojen antamista ja joka vuosi ennen joulua heidän piti aina näyttää minulle, miten silmukat luodaan ja päätellään. Lopulta opin ne ja neulominen alkoi olla säännöllisempää ja 2008 aloin suunnittelemaan omia malleja. 2012 opettelin virkkaamaan.
 2. Neulominen vai virkkaaminen? Miksi?
  1. Se riippuu projektista! Rakastan neuloessa muodostuvia silmukoiden muotoja ja värikkäitä ja monimutkaisia malleja. Olen myös enemmän sesonkineuloja kuin virkkaaja, joten siihen ajatukseni menevät ensiksi. Mutta rakastan myös virkkauksen nopeutta ja kassien ja sisustusjuttujen kestävyyttä ja tiiviyttä. Virkkaamalla on myös helpompi luoda erilaisia muotoja, joten sillä on mahdollista tehdä todella hauskoja malleja.
 3. Missä asut?
  1. Tällä hetkellä pompin New Yorkin ja Upstate NY:n välillä.

            MALLISTO

 1. Mikä on We Are Knittersille suunnittelemasi mallistosi lempi malli?
  1. On todella vaikea päättää, mutta luulen, että se on Washed Ashore -villapaita. Rakastan kaikkia malleja, koska suunnittelin ne sellaisiksi, että haluaisin käyttää niitä itse. Washed Ashore -villapaita onnistui vain paremmin kuin osasin kuvitellakaan! Se on todella helppo tehdä ja silhuetti on samalla yksinkertainen mutta dramaattinen. Sitä on helppo pitää ja sen voi vain heittää päälle, mutta sen uniikki muoto tekee siitä mielenkiintoisen ja virkistävän. Rakastan sitä, että se on nopea tehdä, koska se on virkattu, mutta pudotetut silmukat ja ketjusilmukkalenkit tekevät siitä ilmavan, mitä saattaa olla hankala saavuttaa virkkaamalla. Ja vielä lopuksi, WAK puuvillalangan pehmeys tekee sitä upean ja mukavan! ?
 2. Mistä sait inspiraation tähän mallistoon?
  1. Yksi lempipaikoistani maailmassa on Tulum, Meksikossa. Siitä on tullut todella suosittu turistipaikka, mutta vierailin siellä ensimmäisen kerran yli kymmenen vuotta ennen kuin siitä tuli niin suosittu. Rakastan koskematonta rantaa aivan viidakon vieressä ja halusin tuoda mallistoon tämän sekoituksen eleganssia ja villeyttä.
 3. Pidätkö We Are Knittersin Pima puuvillasta? Miksi?
  1. Miten siitä voisi olla pitämättä!? Se on pehmeintä puuvilla, mitä olen koskaan käyttänyt ja siitä on niin monta ihanaa väriä! Puuvilla saattaa usein olla kovaa käsille, etenkin virkatessa, ja tämä ylitti kaikki odotukseni.

           

WE ARE KNITTERS

 1. Miten tutustuit We Are Knittersiin?
  1. Olen tuntenut WAK:in jo monta vuotta, koska he ovat suunnannäyttäjiä tekemässä käsitöistä moderneja ja muodinmukaisia, mutta varsinaisesti tutustuin heihin, kun he sponsoroivat ensimmäistä Our Maker Life -tapahtumaa New Yorkissa, jossa olin puhujana.
 2. Mikä mielestäsi on parasta We Are Knittersissä?
  1. Rakastan WAK:in modernia ja raikasta tyyliä neuloa ja virkata. Heillä on kauniita ja laadukkaita lankoja ja muodikkaita malleja, joiden ansiosta myös nuorempi yleisö löytää heidät. Neulomisen ja virkkaamisen tuomat terveyshyödyt ovat tärkeitä nykypäivän stressaavassa elämässä.
 3. Miksi päätit alkaa yhteistyöhön kanssamme?
  1. Kaikista yllämainituista syistä olen innoissani tästä yhteistyöstä samanhenkisen yrityksen kanssa! Olen saanut tavata Pepitan ja Alberton ja heidän tiiminsä henkilökohtaisesti ja on mahtavaa työskennellä niin ihanien ihmisten kanssa. Luulen, että yleisömme kohtaa useassa kohdassa, mutta on hauskaa esitellä seuraajamme toisillensa 🙂
 4. Mitä tulevaisuuden suunnitelmia sinulla on?
  1. Minulla on niin paljon ideoita, vuorokaudessa ei vain ole tarpeeksi tunteja! Haluaisin jatkaa naisten ja kodin mallien laajentamista, ja esitellä enemmän miesten malleja tulevaisuudessa. Minulla on myös joitain ideoita kirjaa varten. Minun pitää vain keksiä, miten neuloa varpailla, jotta saisin hyödynnettyä kaiken ajan, heh!
You May Also Like

Mixed Yarn

One of the main characteristics of the We Are Knitters team is its unstoppable search of sustainable balance and the protection of the environment; because if we’ve come so far……
View Post